Kırklarelili yönetmenin büyük başarısı

Kırklarelili Yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun son filmi "Dünyanın En Güzel Kokusu" Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Sinema Filmi seçildi…

Kırklareli doğumlu Sevinç Yağcıoğlu'nun oğlu olan ünlü senarist ve yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun son filmi hem eleştirmenlerden hem de seyircilerden tam not aldı. Öyle ki, Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Sinema Filmi Ödülü Uğur Yağcıoğlu'nun yazıp yönettiği Dünyanın En Güzel Kokusu filminin oldu.
Gerek televizyon dizileri gerekse yaptığı sinema filmleri ile dikkatleri çeken başarılı sanatçı Yağcıoğlu'nun filmografisinde; "En Güzeli", "Şov Bizinıs", "Sizi Seviyorum" gibi gişe filmleri yer alırken, "Doksanlar", "Evlilik Okulu", "En Son Babalar Duyar", "Ayrılsak da Beraberiz" gibi efsane TV dizileri de yer alıyor.
Senaristliğini ve yönetmenliğini üstelendiği Yağcıoğlu'nun son filmi "Dünyanın En Güzel Kokusu" da bu başarılı çalışmaların sonuncusu olma niteliği taşıyor. Başrollerini Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal'ın paylaştığı bu romantik komedi filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi tanınmış simalar da yer alıyor.
Büyük beğeni toplayan filmin ardından yeni projeler için kolları sıvayan yönetmen Yağcıoğlu bir röportajında "Dünyanın En Güzel Kokusu" filminin devamını da hayata geçireceğini müjdeledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol