Kırklarelili yazar hemşehrileri ile buluştu

Kent Konseyi Kadın Meclisi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu, "Salçalı Ekmek" kitabının da yazarı olan Kırklarelili yazar Serkan Koktay'ın "Söyleşi ve Kitap İmza Etkinliği" 6 Şubat Cumartesi günü Kırklareli Belediyesi AKM'de gerçekleşti. Etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlenirken, ayrıca LÖSEV standı ve Sayın Serkan Koktay'ın kitap standı düzenlendi. Hem LÖSEV standında hem de kitap standında elde edilen gelir LÖSEV'e bağışlandı. 

Yazar Serkan Koktay, gerçekleşen söyleşide, yazarlığa başlama hikâyesini anlattı ve sonrasında katılımcılarla karşılıklı diyalog şeklinde söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra, LÖSEV Kırklareli sorumlularından Zeynep Hanım, LÖSEV adına bir teşekkür konuşması yaptı. Etkinlik, Sayın Serkan Koktay'ın kitaplarını katılımcılar için imzalaması ile sona erdi.
Serkan Koktay kimdir?
Serkan Koktay, 01 Mayıs 1976'da Kırklareli'nde doğdu. İlk, orta ve liseyi Kırklareli'nde tamamladı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi-Seramik Anasanat Dalı mezunu olan Koktay, on yıl gibi bir süre tekstil tasarımı ile uğraştı ve birçok büyük marka ile çalıştıktan sonra sektörü bıraktı. Halen özel bir firmada Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışan Koktay, ilk kitabı "Salçalı Ekmek"in ardından, "Valizimde Gölgeler" ve "Yolun Sonu Neresi" kitaplarını yazdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol