Kırklarelili siyasiler İstanbul’u mesken tuttu

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Teşkilatı ile Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Teşkilatı yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine sayılı saatler kala çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İstanbul’da yaşayan Kırklarelililerle bir araya gelen partililer, adayları için destek talep ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine artık sayılı saatler kaldı. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren, bir yandan vatandaşlarla görüşerek destek isteyen bir yandan da başkan adaylarına seçim çalışmalarında destek veren AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı ile CHP Kırklareli İl Teşkilatı İstanbul seçimlerine odaklanmış durumda. Adalet ve Kalkınma Partisi, Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı çalışmalar kapsamında Avcılar’da eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu ve 15 Temmuz Gazisi Fatih Toklucu ile babası Mustafa Toklucu’yu ziyaret etti. Aynı zamanda Avcılar ilçesi Merkez Mahallesi’nde Kırklarelililer ile buluşan teşkilat destek ve dua istedi. Her şeyin çok daha güzel olacağını belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 24 Haziran’da Binali Yıldırım ile birlikte İstanbul’un kazanacağını ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Teşkilatı da aynı şekilde Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık önderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Silivri’de seçim noktalarını ziyaret eden teşkilat CHP Silivri İlçe Örgütü’nün çalışmalarına katkı sağladı. Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri’de düzenlediği mitinge katılan CHP Kırklareli İl Teşkilatı her şey çok güzel olacak diyerek İmamoğlu’na destek verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol