Kırklarelili siyasetçilerin ilmek ilmek çalışmaları

Trakya'ya milyonlarca lira değerinde yatırımı getiren AK Parti iktidarı, yeni dönem için yeni projeler ile çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler ve gerçekleştirilen etkinlikler ile yoğun bir dönem geçiren AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı ve ona bağlı teşkilatlar, seçime tam kadro hazır.
Sıkılmadık el bırakmayan ve ziyaret edilmedik belde, köy bırakmayan Türkiye sevdalıları, yeni dönemde hem Türkiye hem de Kırklareli için önemli atılım ve yatırımların olacağını anlatıyor.
Köy köy, belde belde
Seçim çalışmaları kapsamında her gün başka bir beldede başka bir köyde, herkesimden vatandaş ile görüşen partililer; 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, 2. Sıra Milletvekili Adayı Volkan Göç, 3. Sıra Milletvekili Adayı Kadriye Kahraman Tokat ve nezaretindeki partililer ile çalışmalarını aralıksız devam ettirdi.
Vakit Kırklareli vakti
Türkiye'nin bölgesel güç olması yolunda önemli icraatları hayata geçiren AK Parti iktidarının Kırklareli'ni de bölgede örnek bir şehir yapma amacı olduğunu her fırsatta dile getiren adaylar, Kırklareli'nin daha büyük yatırımları hak ettiğini ve bunu hayata geçirmek için aday olduklarını ifade ediyor.
Etkinlikler eksik olmadı
Çalışmalar kapsamında Ramazan Ayı'nde binlerce vatandaş ile iftarda buluşan AK Partililer, verdikleri iftarda kardeşlik ve birlik duygusunu da yaşattı. Konserde birlikte eğlendiler, dertlerde birlikte hüzünlendiler. Yayla Mahallesi'nde unutulmaz bir konser ile vatandaşların gönlünü yapan AK Parti Teşkilatı, Ramazan Ayı boyunca da iftarlar düzenledi ve ihtiyaç sahiplerine de yardım eli uzatmayı unutmadı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol