Kırklarelili şampiyonlar yetiştikleri salonda

3-7 Şubat tarihlerinde 52 ülkeden 2200 sporcunun katılımıyla düzenlenen 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Milli Takım forması ile ülkemizi temsil ederek
gümüş ve bronz madalya kazanan Şevval Çakal ve Şefika Çakal kardeşler yetiştikleri salonda onore edildiler. Ergin Spor Kulübü Antrenörü Savaş Ergin, Şevval Çakal ve Şefika Çakal’a kazandıkları madalyaları tekrar tüm takım ve velilerin önünde takdim etti.

03-07 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda (Turkish Open 2020) Gençler Kategorisinde tatamiye çıkan  Ergin Spor Kulübü sporcuları Şevval-Şefika Çakal kardeşler ilimize madalya kazandırmışlardı. . Şefika Çakal Uluslararası 3. olarak bronz madalyanın sahibi olurken, Şevval Çakal Uluslararası 2.lik ile gümüş madalya elde etmişti. Bu başarılardan sonra Ergin Spor Kulübü Antrenörü Savaş Ergin, Şevval Çakal ve Şefika Çakal’a kazandıkları madalyaları tekrar yetiştikleri salonda tüm takım ve velilerin önünde takdim etti. Çakal  kardeşlerin yanı sıra 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Ergin Spor Kulübü adına Batuhan Akkafa, Ecrin Sunman, Irmak Karaca, Irmak Cerci, Ayşenur Cerci, Ecenur Yıldızdal, Göktürk Turna, Rümeysa Nur Ergin, Zeynep İnce, Alptekin Şengül ve Esra Zeren'de mücadele etmişti. 
Bundan sonra da ulusal ve uluslararası alanda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye, başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz diyen Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, yaptığı açıklamada, “52 ülkeden 2200 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Milli Takım forması ile ülkemizi temsil eden sporcularımız Şevval Çakal ve Şefika Çakal ülkemize, ilimize gümüş ve bronz madalya kazandırmış bayrağımızı dalgalandırmış ve kürsüde yer almıştı. Her zaman olduğu gibi başarımızla mutlu olan Savaş Ergin Hocamız, bu mutluluğu bir kez daha yaşatan sporcuları Şefika ve Şevval'e hak ederek kazandıkları madalyaları tekrar tüm takım ve velilerin önünde takdim ederek onore etti. Bizde Savaş hocamıza üzerimizdeki emekleri için teşekkür ederiz. Bundan sonra da ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmeye, başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol