Kırklarelili oyuncu Adını Sen Koy dizisinde oynayacak

Önadım Haber
Kırklareli doğumlu genç oyuncu Atakan Pirani, ‘’Adını Sen Koy’’ adlı dizide Mustafa karakterine hayat verecek. Çekim aşamasında olan dizinin bölümleri hakkında heyecanını gazetemizle paylaşan genç oyuncu, gelen ilk tepkilerin olumlu olduğunu ifade etti.
Kendini Kırklareli halkına tanıtan genç oyuncu; ‘’Ben Atakan Pirani.
20 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. Kırklareli doğumluyum. Memleketimi seviyorum’’ sözleriyle konuşmasına başladı.
‘’Kariyerime Güneşi Beklerken dizisiyle merhaba dedim’’
Kariyerine çok güzel bir proje ile merhaba dediğini ifade eden Pirani; ‘’2014 senesinde Güneşi Beklerken dizisinde yardımcı oyuncu olarak başladım. Sonra yönetmenin beni beğenmesi üzerine ilk kez Güneşi Beklerken de rol aldım. Ve sonra dizi bitti’’ dedi.
‘’Alın Yazım ve Aşkın
Bedelinde oynadım’’
Adının Sen Koy dizisinden önceki son oyunculuk maceralarını gazetemize anlatan Atakan Pirani; ‘’Alın Yazım dizisinde Mehmet karakteri için seçildim Alın Yazım dizisinde 4 bölüm yer aldım. Sonra Aşkın Bedeli dizisinde 1 bölüm yer aldım. Aradan 1 sene geçti proje alamadım. Bir gün telefon çaldı ve komşular dizi için seçildiğimi söylediler. O projede de yer aldım ama dizi pek uzun sürmedi bitti’’ dedi.
‘’300. bölümde diziye
dahil oluyorum’’
Pirani; ‘’Adını Sen Koy dizisinde Mustafa karakteri için seçildim. Şu an dizide çekim aşamasındayız. 300. Bölümde benim canlandırdığım Mustafa karakteri diziye giriyor. Mustafa şuan izleyenler için merak konusu bu yüzden karakter. Hakkında çok bilgi veremeyeceğim ama diziyi izleyen kitleden gördüğüm ilgiden memnunum. İnşallah canlandırdığım karakteri severler’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Magazin hemşericiliği 08 Mart 2018 Perşembe 10:14:57

    Bu hemşericilik haberlerinin arkası gelmiyor. Falanca Kırklarelili Survivor'a katıldı filancası O Ses Türkiye'de şarkı söylüyor bilmem hangi çocuk oyuncunun kökleri Vizeli çıktı. Şu magazin hemşericiliğinden öte bilim yapan gerçek sanat yapan sporda eğitimde başarı yakalayan haberleri köpürtün lütfen. Tamam bir şans yakalamışlar ünlü olmak kendi paralarını kazanmak için birşeyler yapacaklar elbet. Hepsi bu.