“Kırklarelili hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile kendisine destek olan partililere ve vatandaşlara teşekkür etti. Vecdi Gündoğdu mesajında; “Kırklarelili hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

İki seçimde Kırklareli’nden Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili seçilen Vecdi Gündoğdu, 24 Haziran’da gerçekleştirilen 27.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde ikinci sıradan Kırklareli Milletvekili seçildi.
Bu seçimle birlikte meclisteki üçüncü dönemine merhaba diyen Gündoğdu, geçtiğimiz dönemde TBMM Başkanlık Divanı Üyesi seçilmişti. Yeniden bu gibi bir göreve seçilip seçilmeyeceği Kırklareli kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Milletvekili Gündoğdu’dan teşekkür
Milletvekilliği görevine yeniden seçilen Gündoğdu, seçimlerde kendisine ve partisine destek olan herkese teşekkür etmek amacıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Gündoğdu mesajında şu cümlelere yer verdi; “24 Haziran seçimlerinde demokratik, çağdaş bir ülke, aydınlık yarınlar için verdiğimiz onurlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan başta örgütümüz olmak üzere oylarıyla bize desteklerini esirgemeyen Kırklarelili hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Saygılarımla.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol