Kırklarelili Tarihçi Koray Şerbetçi’ye Ödül

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından verilen 2019 Yılı Medya Oscarları Ödül Töreni'nde Kırklareli Tarihçi-Eğitimci Koray Şerbetçi 24 TV’de yayınlanan “An ve Zaman” programıyla ödüle layık görüldü. Şerbetçi ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscarları Ödül Töreni sahipleri belli oldu. Ödüle layık görülen isimler ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.
Ödül Kırklareli’nden de bir isime geldi. Kırklareli’nde de uzun yıllar eğitimcilik yapan Tarihçi-Yazar Koray Şerbetçi, Mustafa Cambaz Özel Ödülü’ne 24 TV’de yayınlanan “An ve Zaman” programıyla ulaştı. Koray Şerbetçi’ye ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, medyanın toplum adına kamuoyu oluşturan bir kuvvetten ziyade kendisini siyasetin, yargının, yasamanın yerine koyan bir anlayışa sürüklenmesinin de en büyük zararının yine medyaya olacağı uyarısında bulunarak sözlerini şöyle tamamladı: “Darbe dönemlerinde Türk medyasının nasıl kötü bir görüntüye sürüklendiğini hepimiz gayet iyi hatırlıyoruz. Ayrıcalıklarını kaybedenler rahatsız olsalar da bugün daha renkli, daha demokratik, daha çoğulcu bir medya yapısına sahibiz. Hâlen eksikliklerimiz yok mu? Elbette var. Bu eksiklikleri de gidermenin yollarını arıyoruz. Kaleminin ve mesleğinin hakkını verenlerin sayısı arttıkça inşallah Türk medyasındaki kötü hatıraların izleri de silinecektir. Siyah beyaz yıllardan geleceğe uzanan bir çınar olan Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği’nin bu konuda önemli bir rol oynamaya devam edeceğine inanıyorum. 2019 yılı Medya Oscarlarına layık görülen basın mensuplarımızı ve kuruluşlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Her birinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” (Derya Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol