Kırklarelili Taekwondocuya Milli Davet

Kırklareli Taekwondo kulüplerinden Ergin Spor Kulübü’nün başarılı antrenörü Gökhan Yeşil 25-29 tarihleri arasında Atina’da yapılacak olan WTE Başkanlık Kupası’na milli takım antrenörü olarak davet edildi.
Yunanistan’ın ev sahipliğini üstlendiği WTE Başkanlık Kupası 25-29 Nisan Tarihleri arasında Atina’da düzenlenecek. Milli takımımızı ilimiz Taekwondo Ergin Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Yeşil temsil edecek.
Atina’da düzenlenecek WTE Başkanlık Kupası turnuvasına ilimizden Duygu Kasırga, Şefika Çakal ve Şevval Çakal milli sporcu olarak katılacak.
Milli gururumuz Gökhan Yeşil yaptığı açıklamada şunları söyledi ; ”Türkiye Taekwondo Milli Takımı ile 25-29 Nisan 2018 Tarihleri arasında Yunanistan’ın ev sahipliğinde Atina’da düzenlenecek olan WTE Başkanlık Kupası’na Milli Takım Antrenörü olarak davet edildim.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ve Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz 'a beni bu onurlu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum.”
Kırklareli'nin başarılı antrenörü Gökhan Yeşil Kırklareli’nden milli takım adına sporcularımız Duygu Kasırga, Şefika Çakal ve Şevval Çakal’ında tatamiye çıkacağı WTE Başkanlık Kupası’nda başarılı olarak, bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz. Milli takım adına çalışmak ve böyle bir davet almak gurur vericidir” dedi.
“Beni yetiştiren, her zaman yanımda olan, güvenini ve desteğini sürekli yineleyen, başarıyı başarısızlığı birlikte paylaştığımız, zor zamanlardan geçtiğimiz ama hiçbir zaman bana olan inancını yerde koymadığım, kazandığım değerlerin tümünde payı olan Savaş Ergin’e teşekkür ediyorum. Her zaman birlikteyiz. Dedi
“WTE Başkanlık Kupası’nda
elimizden geleni yapacağız”
Milli forma altında sporcuları ve kendisinin elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Yeşil, “Bizler Kırklarelili taekwondocular olarak çok büyük bir aileyiz ve her sporcumuz bu büyük ailenin birer ferdi. Dolayısıyla sen, ben ya da o diye bir kavram yok. Her anlamda "BİZ" varız. Bunun bilincine varan, bununla birlikte hareket eden her sporcumuz da onun için en iyiyi planladığımızın farkına varıyor. Bu tabloya bir de aileler eklenince, aslında başarının temelleri kendiliğinden atılmış oluyor.
Bizler Ergin Spor Kulübü olarak, gelecekte ne yapacağımızı, nasıl bir proje izlememiz gerektiğini her zaman sporcularımızın hayalleri, hedefleri ve istekleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz.
Duygu Kasırga, Şefika Çakal, Şevval Çakal ve ben Gökhan Yeşil bu kutsal formanın altında tüm çabasını ortaya koyacak. Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. " sözlerine vurgu yaptı.
Yeşil, başarı için ne olursa olsun ilk hedeflerinin yine gurur kaynağı olmak olduğunu, bunu da başardıklarını belirterek; "Gün gelecek Ergin Spor Kulübü herkesin ortak noktası olmayı başaracak. Biz çocuklarımızı, gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutarak, spora gönül vermelerini istiyoruz.
Yoğun antrenman temposu, başarı öyküleri, azim, yetenek ve aile desteği bir araya gelince, kötü alışkanlık kendiliğinden uzaklaşıyor.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatlarını dolu dolu yaşamaları, yeteneklerini değerlendirmeleri adına bizler birer elçi olarak yapmamız gerekeni yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Yeşil, başarının çok çalışarak, inanarak olabileceğini, yorgunluğun ve stresin elde edilen galibiyetlerle yok olacağının altını çizdi.
Hedefimiz Dünya ve Avrupa
Şampiyonluğu
Kırklareli Taekwondo branşı Ergin Spor Kulübü’nün genç ve başarılı antrenörü Gökhan Yeşil, yaşları küçük fakat hedefleri her zaman büyük olan bir ruh yarattık. Bu duygu ve düşüncelerle başarı geldi hedefimiz sporcularımız ile birlikte verilen şansı en iyi şekilde değerlendirerek, ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu yaşamak dedi.
Kırklareli Ergin Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Yeşil’in öğrencileri daha önce;
16-18 Mart 2018 tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenen M.E. B Gençler Taekwondo Yarı Final Müsabakalarının 3. gününde Bilal Yapıcı Spor Lisesi öğrencisi, Ergin Spor Kulübü Sporcusu 55 kg. Bayanlarda Sinem Yalap 1.Turda Zonguldak'lı rakibini 5-2, Çeyrek Finalde İstanbul'lu rakibini 12-2, Yarı Finalde Eskişehir'li rakibini 8-0, Finalde de Düzce'li rakibi ile 6-6 biten maçın sonucunda rakibini altın vuruş'la 3-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol