Kırklarelili Kadın Girişimciler İstinye AVM’de

Kırklareli Var Kadın Kooperatifi Girişimcileri ve Kırklareli Poyralı Kültür Evi'nin kadın girişimcileri, kendi yaptıkları el işi kilimleri, çantaları ve aksesuarları İstanbul İstinye Park AVM’de hazırlanan standta tanıtımını, sunumunu ve satışını yapmaya başladılar.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in talimatları doğrultusunda, İlimizin ekonomisine, üretimine, tanıtımına ve kalkınmasına yönelik birçok proje hayat bulmaya, hayat bulan projelerle insana dokunmaya devam ediliyor.
Bir şeyleri sadece söylemek yerine projeleri hayata geçirerek vatandaşlara maddi manevi dokunuş sağlamayı felsefe edinen Vali Osman Bilgin’in himayelerinde gerçekleşen projeler kapsamında Kırklarelili Kadın Girişimciler el işi ürünlerini İstanbul İstinye Park AVM'de satışa sundu.
İlimize bağlı Demirköy İlçesinde Istranca Ormanları’nda bulunan, lezzetli ve keyifli bir yaşam felsefesi ile ilimizin doğal zenginliklerini,organik lezzetlerini dünyaya tanıtan Palivor Çiftliği, geçtiğimiz günlerde İstanbul İstinye’de “Palivor Çiftliği Restoran & Şarküteri”ni hizmete açtı.
Milyonlarca insanın ziyaret ederek alışveriş yaptığı İstanbul İstinye Park AVM'deKırklareli Var Kadın Kooperatifi Girişimcileri ve Kırklareli Poyralı Kültür Evi'nin kadın girişimcileri kendi yaptıkları el işi kilimleri, çantaları ve aksesuarları ilimiz girişimcilerinden Emre Oral'ın yeni açtığı Palivor Çiftliği'nin şubesindeTRAKYAKA koordinasyonu ve Kırklareli Valiliğinin desteğinde hazırlanan standta tanıtımını, sunumunu ve satışını yapmaya başladılar. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol