Kırklarelili Eski Vekil, Kırklarelililer’le buluştu

Kırklareli doğumlu, Eski CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü, Kırklareli’ne gelerek vatandaşlarla söyleşi gerçekleştirdi. Demirel, söyleşinin ardından “Umut” adlı kitabını kitapseverler için imzaladı  

Kırklareli Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz Cumartesi günü, 22.ve 23. Dönem Bursa Milletvekilliği yapmış olan Kemal Demirel’i konuk etti.
Kırklareli Dostluk Evi’nde yapılan etkinlikte ilk olarak bir söyleşi gerçekleştiren Kemal Demirel, hayatında yer edinmiş önemli hatıralarını, siyasi kariyeri esnasında yaşadıklarını, umuda ve öz güvene dair düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. Kırklareli doğumlu olması sebebiyle, Kırklareli’ne ve hemşehrilerine hep özlem ve sevgi dolu olduğunu belirtenDemirel, bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.
“Umut” adlı şiir kitabını imzaladı
Etkinliğin sonunda sevgi, arkadaşlık ve aşk konularında yazdığı şiirlerinden oluşan “Umut” adlı kitabını kitapseverler için imzalayan ve tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilen Kemal Demirel'e, Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından günün anısına çiçek ve plaket takdim edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol