Kırklareli'den adalete destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’na verilen 25 yıllık hapis cezasına tepki göstermek amacıyla başlattığı "Adalet Yürüyüşü “ne destek olmak için 21 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 18.00’da bir araya geldi.
Özgürlük Parkı’nda, basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin iktidarın anti demokratik tutumlar içerisinde olduğunu iddia etti. Başkan Gültiken, “Yüksek sesle de hayır demeye devam edeceğiz. İnsanın özgürlüğü hak, hukuk, adalet ile elde edilir.” sözlerini dile getirdi.
TMMOB Kırklareli İl Temsilciliği adına Gıda Mühendisi Ozan Balcı, açıklamada bulundu. Balcı, açıklamasında; askeri kışlalarda yaşanan ve ölümle sonuçlanan zehirlenmelerin
ülkede gıda güvenliğinin olmadığını gösterdiğini dile getirerek “Özellikle askeri kışlalarda yaşanan ve ölümle de sonuçlandığını bildiğimiz bu vakaların üst üste gelmesi ülkemizde gıda güvenliğinin hangi noktaya geldiğinin bir göstergesidir. Kısa bir süre önce, yine bir askeri birliğimizde yaşanan toplu gıda zehirlenmesi vakası bir önce yaşanılandan ders çıkarılmadığını göstermektedir.” dedi. "Adalet Yürüyüşü “ne destek olmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Milletvekili Turgut Dibek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Enis Berberoğlu'na isnat edilen suç yenilir yutulur değil. Nihayetinde bir mahkeme süreci yaşadı. Bir karar çıktı. Üstelik üst mahkemeye gitme hakkı var. Bu nasıl adalettir de konu Enis Berberoğlu olunca bir günde chpliler yollara düşüyorlar ? Dokunulmazlıkların kaldırılması için mecliste öne atılanların başında da chp yok muydu ? Ne oldu ? Ne olsun şimdi; Kılıçdaroğlu yürüyr diye Enis Berberoğlu salıverilsin mi ? Yargı kararı yok mu sayılsın ? Ne olsun ? Ayrıcalıklı yargı istemek diye bir durum adaletin neresinde var ?