Kırklareli’de yeni bir konsept

Kırklareli Sınırlı Sorumlu Kırklar Kadın Özel Aile Ekonomik ve Sosyal Destek Topluma Kazandırma ve Dayanışma Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kurucu Üyelerinden Şükrüye Uyanık’ın oğlu Yavuz Uyanık’ın sahibi olduğu “Gel Gör”, 1 Temmuz 2022 Cuma günü açılarak hizmet vermeye başladı. Açılışta Kırklarelilere yeni bir anlayış ile hizmet vereceklerini belirten Yavuz Uyanık, manav, şarküteri ve kafeyi bir arada buluşturan konseptte fiyatların piyasanın en uygunları arasında olacağını söyledi. 

Kırklareli Merkez’de 1 Temmuz 2022 Cuma günü Kasaplararasında yeni bir işletme hizmet vermeye başladı. Sahibi Yavuz Uyanık’ın, annesi Kırklareli Sınırlı Sorumlu Kırklar Kadın Özel Aile Ekonomik ve Sosyal Destek Topluma Kazandırma ve Dayanışma Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kurucu Üyelerinden Şükrüye Uyanık ile açtığı “Gel Gör” isimli işletme Kırklarelilere yeni bir anlayış ile hizmet sunuyor. Manav, şarküteri ve kafeyi bir araya getiren işletme farklı görümü ile dikkat çekiyor. Müşterileri girişte canlı görünümü ile karşılayan manav ve çeşit çeşit kahvaltılıkları ile şarküteri bölümü işletmenin içine doğru ilerledikçe içinde salıncakların dahi olduğu bir kafeye dönüşüyor. 
İşletme sahibi Yavuz Uyanık yaptığı açıklamada, “Kırklareli’ne farklı bir konsept getirdik. Sebze, meyve, şarküteri, soğuk sandviç, meyve suyu, közde kahve, kahvaltı gibi farklı ürünleri bir araya getirip sunuyoruz. Fiyatlarımız uygundur, fiyatlarımız pazar fiyatları ile hemen hemen aynıdır. Kırklareli halkına hizmet olsun diye burayı açtık. Esasen annem Şükrüye Uyanık ticaret konusunda daha iyidir. Onun işletmenizi açmamızda emekleri çok oldu. Halkımızı işletmemizi gelip görmeye davet ediyoruz” dedi.
Kırklareli Sınırlı Sorumlu Kırklar Kadın Özel Aile Ekonomik ve Sosyal Destek Topluma Kazandırma ve Dayanışma Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin başarılı Kurucu Üyelerinden Şükrüye Uyanık’ta uygun fiyatlarla sundukları ürünlerin doğal olduğunu vurguladı. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol