Kırklareli’de sessiz bayram

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin 24 Mayıs Pazar günü Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Kırklareli Şehitliğini ziyaret eden Vali Bilgin ve eşi İlknur Bilgin şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek, dualar okudular ve karanfil bıraktılar.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin şehitlik ziyareti sonrası ilk olarak Şehidimiz Piyade Jandarma Onbaşı Varol Çalışkan‘ın ailesini Kavaklı beldesindeki ikametlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
Ardından Şehidimiz Piyade Komando Tuncay Duman‘ın ailesini Kavakdere Köyü’ndeki ikametlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayarak isteklerini dinlediler.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, pandemi tedbirleri sebebiyle bu yıl buruk da olsa bayram sevincinin yaşandığını ifade etti.
Huzur ve sevinç kaynağı olan bayramlarda şehitlerin hiçbir zaman unutulmadığını vurgulayarak "Tüm şehit ailelerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Bizler burada görev yapabiliyorsak, sizler yapabiliyorsanız, aziz şehitlerimiz sayesindedir. Allah onlardan razı olsun. Buradan bir kez daha sesleniyorum; şehitler tepesi boş kalmayacak. Ezanların susmaması, bayrakların inmemesi için bu topraklarda tarihten beri gelen her şeyi en net bir şekilde görebilmekteyiz” dedi.


Vali Bilgin devamında Koronavirüs pandemisi boyunca salgın için alınan tedbirlerin uygulanmasında ilk sıralarda görev yapan emniyet güçleri ve Jandarma Kuvvetleri görev yerlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, son olarak bayramda ve pandemi boyunca 7/24 esasıyla gece gündüz demeden görev yapan Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. (

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol