Kırklareli'de karne heyecanı renkleri

Kırklareli'de öğrenciler karne heyecanını velileri ile birlikte yaşadı. Uzun ve tempolu bir eğitim öğretim yılı sonunda karnelerine kavuşan öğrencilerin heyecanları görmeye değerdi. Önadım Medya Grubu olarak öğrencilerin ve velilerin bu özel günlerinde tüm okulları ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.

Kalem tutan minik ellerin karnelere kavuşma anını heyecanla beklemelerini objektiflerimiz ile takip edip, bu anı ölümsüzleştirdik. Kırklarelili öğrenciler, tatile merhaba dediği gün velileri ile birlikte öğretmenlerinin vereceği notları ve karneleri sabırsızlıkla bekledi.
Cumhuriyet Ortaokulu'nda heyecan erken başladı
Velileri ile birlikte sınıflarında öğretmenlerini bekleyen öğrenciler, süsledikleri sınıflarına birkaç aylığına veda etti. Kapılarını, duvarlarını elleriyle süsleyip şekillendiren minikler, anne babaeslarına yapıkları işleri gösterdi. Veliler de en az öz öğrenciler kadar heyecanlı bir bekleyiş içerisinde yer aldı.
Teşekkür belgeleri verildi
Yıl içerisinde spor, kültür ve çeşitli müsabakalarda başarı elde eden öğrencilere teşekkür belgeleri verildi. Folklordan, taekwondoya kadar birçok branşta başarı elde eden öğrenciler yılın son gününde bir kez daha onurlandırıldılar.
Son kez
Cumhuriyet Ortaokulu'nda yılın son zili, onlar için de son eğitim öğretim günün anlamına geliyordu. Sınıf öğretmeni Ayşe Güven ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erdal Aydın, öğrencilerinini alkışları arasında plaketlerini alarak öğrencilerine veda ettiler. Gözlerin dolduğu anlarda öğrencilerin uzun süre alkışladığı öğretmenleri ise daha sonra yine öğretmenlerinde teseli buldu.
Hamdil Helvacı'da karne heyecanı
Her okulda olduğu gibi Hamdi Helvacı İlköğretim Okulu'nda da karne heyecanı öğrencilerin her hareketinden okunuyordu. Bahçeden sınıflarına koşa koşa giden öğrenciler neredese 'Ak Deniz, Karadeniz karnemizi isteriz' sözlerini haykırıyordu bakışlarından.
Her okulda ayrı bir heyecan
Kırklareli Doğan İşıkalp İlköğretim Okulu'nda da minik öğrenciler sınıflarında velileriyle birlikte heyecan içinde karnelerini bekliyordu. Anasınıfındaki küçük heyecanlar ise çok renkli kareler oluşturdu.
Tatilde teknolojiye dikkat
Her okulda ayrı bir heyecan ile yaşanan 2016-2017 eğtim öğretim yılında, son zilin çalmasıyla okullardaki çocuk sesleri de kesildi. Tatil süresince derslere ara veren öğrenciler, derslerini unutmadan dinlenebilecekler. Karnelerini alırken, öğretmenler hem öğrencilerine hem de velilere tatil ile ilgili önemli uyarılar yapmayı da unutmadı. Teknoloji bağımlısı olmamalarına dikkat edin diye uyaran öğretmenler çocuklar sokakta oyun oynar, arkadaşlığı öğrenir diye uyarmayı ihmal etmediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol