Kırklareli’de elektrik kesintisi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Kırklareli’de gerçekleştirilecek planlı elektrik kesintileri ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada kesintilerin etkileyeceği bölgelerin yanı sıra etkilenecek abone sayılarına da yer verildi.

Kırklareli’de 10-11 Ağustos 2017 tarihlerinde planlı elektrik kesintisi gerçekleşecek. TEİAŞ yazılı basın açıklamasıyla duyurduğu kesintilerin etki bölgelerini de dile getirdi.

10 Ağustos Perşembe günü kesinti var

Yapılan yazılı basın açıklamasında Kırklareli’de elektrik kesintilerini duyuran TEİAŞ, 10 Ağustos 2017 Perşembe günü 08.00 ila 18.00 saatleri arasında  Vize, Çüvenlı Mahallesi ve Topçuköy Mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak. TEİAŞ iletim hatları tel çekim işi sebebiyle kesinti yapılacağı ifade edilirken 824 abonenin ise bu kesintiden etkileneceği belirtildi.

11 Ağustos Cuma günü kesinti var

11 Ağustos 2017 tarihinde saat 09.00 ila 16.00 arasında planlı elektrik kesintisinin olacağını yaptığı yazılı basın açıklamasıyla duyuran Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), etkilenecek bölgeleri de duyurdu.

Kesinti olacak bölgeler

Kesintiden etkilenecek bin 792 abonenin olduğu ifade edilirken, etkilenecek bölgeler de şu şekilde;

Kofçaz, Topçular Mh, Ahmetler Mh, Ahlatlı Mh, Terzıdere Mh, Malkoçlar Mh, Kula Mh, Kocayazı Mh, Yukarıkanara Mh, Tatlıpınar Mh, Karaabalar Mh, Yeşillik Mh, Devletlıagaç Mh, Elmacık Mh, Beycı Mh, Kocatarla Mh Tastepe Mh, Asağıkanara Mh, Merkez, Kadıköy Mh, Erikler Mh.

Kesinti sebebi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), yaptığı yazılı basın açıklamasında kesinti sebebini ise şöyle duyurdu;

“Karakoç Kökden enerji Kofçaz Grubu ENH'da Güney Gayrimenkul tarafından Kofçaz ENH’da deplase edilecek olan 2 adet direğin üst montajlarının tamamlanması ve hatta fiziki irtibatının sağlanması için enerji kesintisi yapılacaktır.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol