Kırklareli sokaklarında 'caz’ rüzgarı esti

Kırklareli’li caz sanatçısı Can Tutuğ’un ev sahipliği yaptığı konsere Ozan Musluoğlu ve Ferit Odman eşlik etti. Halkın büyük ilgi gösterdiği konser 17 Temmuz akşamı Sebahattin Ali Sokağı’nda gerçekleşti.

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında, Kırklareli’li Caz Müzisyenleri’nden Can Tutuğ ve arkadaşlarından oluşan ekip, Kırlareli halkına unutulmaz bir caz konseri verdi.
Vibrafonda Can Tutuğ, Kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit Odman 'in yer aldığı sokak konseri caz sevenleri bir araya getirdi.
Sanatçıların performansı caz sevenleri memnun ederken konser gece yarısına kadar sürdü.
Ferit Odman: Genç yaşta Türk caz sahnesinde ağır bir şekilde yerleşen ve son zamanlarda adından çokça söz ettiren Ferit Odman Avrupa'da da birçok caz müzisyeni ile beraber sahne alıyor.
Can Tutuğ: Aynı zamanda doktor olan ve Kırklareli’li olan Can Tutuğ jazz müziğini yaşatmaya ve yaygınlaştırmaya gönül verenlerden.
Ozan Musluoğlu: Bilgi Üniversitesi’ni tam burslu bitiren Ozan Musluoğlu 2001 yılında ilk kontrabas eğitimine Volkan Hürsever, James Lewis ve Kürşat And nezaretinde devam etti. Sanatçı yerli ve yabancı birçok ünlü jazz sanatçısı ile de çeşitli performanslarda aynı sahneyi paylaştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol