“Kırklareli sizden önce de Mutlu İnsanlar Kentiydi, sizden sonra da Mutlu İnsanlar Kenti olacak”

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı 13 Ekim Cumartesi saat 14.00’da gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile geçen toplantıda yapılan faaliyetler ile ilgili rapor okundu ve yerel seçimler hakkında konuşuldu. Yerel seçimler ile ilgili iddialı konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçe ve beldeleri almak istediklerini söyledi. Kırklareli Belediyesi’nin “Mutlu İnsanlar Kenti” sloganına vurgu yapan Çiler, “Bir mutlu insanlar kenti lafı tutturmuşsunuz ama Kırklareli sizden önce de Mutlu İnsanlar Kentiydi sizden sonra da Mutlu İnsanlar Kenti olacak” dedi.

,İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda parti mensubu katılım gösterdi.
2014’te yarım bıraktığımız işi
tamamlayacağız
Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başlayan İl Danışma Meclisi Toplantısı, İl Başkanı Alper Çiler’in konuşması ile devam etti. Çiler, yerel seçimlerde Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getireceklerini söyleyerek, bütün çalışmalarının bunun için olduğunu söyledi. Daima vatandaşlarla ve halkla iç içe olduklarını ifade eden Çiler, kapı kapı gezdiklerini ve bu seçimin Kırklareli’nde bir şeylerini değiştireceğini söyledi. 2014 yılındaki yerel seçimlerde kıl payı kaybettiklerini vurgulayan Başkan Çiler, saha çalışmalarını yoğunlaştırarak 2014 yarım bıraktıkları işi tamamlayacaklarını belirti.
Anketlere göre Kırklareli AK Parti’ye en yakın şehir
Yapılan anketleri işaret eden Başkan Alper Çiler, 16 anket şirketinin yaptığı araştırmalara göre AK Parti’li olmayan belediyelerden almaya en yakın olan belediyenin Kırklareli Belediyesi olduğunu söyledi. Kırklareli’nde üye sayılarının 40 binden fazla olduğunu belirten Çiler, hedeflerinin her zaman daha yüksek olduğunu ve Kırklareli’nde hem üye sayılarını hem de üye sayılarını arttırmak istediklerini kaydetti. Bunun için her zaman sahada vatandaşlarla birlikte olduklarının altını çizen Çiler, 81 ilde halk günü yapan tek il başkanı olduğunu sözlerine ekledi.
AK Parti’nin planı gerekirse bütün
vatandaşlarla tek tek görüşmek
Bütün partililere ve saha görevlilerine seslenen Başkan Alper Çiler, kafası karışmış, aklında soru işareti olan bir vatandaşla karşılaştığı takdirde kendisine ulaşmalarını ifade ederek; “Bizim için tek vatandaşın düşüncesi de, tek vatandaşımızın oyu da çok önemlidir. Bizim görüşümüzden olmayan, düşüncesi farklı olan bir insan ile karşılaşırsanız bana ve diğer yöneticilerimize ulaşın. Biz gerekirse o vatandaşımızla konuşarak derdini ve isteklerini dinleyelim. Bizim düşüncemizi sevmiyorsa da konuşalım kendimizi anlatalım ve yanlış anlaşılmaları giderelim. Eğer bu yöntemi uygularsak halkımızın kafasındaki yanlış düşünceleri gidererek bizim Kırklareli’ne neler katabileceğimizi göstermiş oluruz” ifadelerini kullandı.
Sözlerine son verirken tek dertlerinin ve gayelerinin Kırklareli’nin çok daha iyi yönetilmesi olduğunu söyleyen İl Başkanı Çiler, 2019 seçimlerinin başta Kırklareli olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.
Çiler’in sonrasında kürsüye gelerek konuşma gerçekleştiren Milletvekili Selahattin Minsolmaz, devaö eden yatırımları ve yapılacak projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca AK Parti 27. İstişare Toplantısı hakkında da konuşan Milletvekili Minsolmaz, yerel seçim ile ilgili de bilgiler aktardı.
Toplantı faaliyet raporunun okunması ve karşılıklı görüş alışverişi ile sonlandırıldı

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol