Kırklareli meydanlara iniyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri belli oldu. Kırklareli Valiliği’nce organize edilecek etkinlikler 12- 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 15 Temmuz Pazartesi gecesi ise hain FETO’culara karşı birlik olan Kırklareliler yine aynı meydanda olacak. 15 Temmuz kalkışmasının ardından Kırklarelililerin ortak toplanma noktası olarak öne çıkan ve adı Özgürlük ve Demokrasi Meydanı olarak değiştirilen Vilayet Meydanı yine vatan ve demokrasi sevdalılarının buluşma adresi olacak. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri belli oldu. Kırklareli Valiliği’nce organize edilecek etkinlikler 12- 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
15 Temmuz Pazartesi gecesi ise hain FETO’culara karşı birlik olan Kırklareliler yine aynı meydanda olacak. 15 Temmuz kalkışmasının ardından Kırklarelililerin ortak toplanma noktası olarak öne çıkan ve adı Özgürlük ve Demokrasi Meydanı olarak değiştirilen Vilayet Meydanı yine vatan ve demokrasi sevdalılarının buluşma adresi olacak.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kırklareli’nde gerçekleştirilecek program belli oldu.
Kırklareli Valiliği etkinliklerin 12 Temmuz’da saat 14.30’da Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek 15 Temmuz konulu konferans ile başlayacağını bildirdi.
15 Temmuz Pazartesi günü ise saat 11.00’da Şehitlik Ziyareti ve Kuran’ı Kerim Tilaveti Kırklareli Şehitliği’nde gerçekleştirilecek. Saat 12.00’da ise Hızırbey Camii’nde 15 Temmuz Şehitleri Ruhuna Mevlid’i Şerif ve Dualar okunacak. Saat 14.00’da Şehit Ailesi Ziyareti ile aynı saatte Dereköy Yolu üzeri Kuzulu Köy yol ayrımında 15 Temmuz Şehitleri Anısına 250 adet Çınar Ağacı Dikimi yapılacak. İstasyon Caddesi Atatürk Stadyumu önünde saat 14.30’da fotoğraf sergisi açılırken bu saatten sonraki programlar Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda yapılacak
. Bu kapsamda saat 20.00’da alandaki stantlar açılacak. 21.30’da mehteran gösterisi, 22.00’da Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü, 22.30’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Bu saatten sonra ise Kuran’ı Kerim Tilaveti, Şiir Dinletisi, protokol konuşmaları, İstiklal Marşı’nın okunması, Kırklareli Valiliği tarafından hazırlanan video gösterimi, şiir dinleti ile devam edecek.
Gece saat 00.13 de ise ilimizdeki tüm camiilerden sela okunarak demokrasi nöbetine geçilecek...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol