Kırklareli köftesini tanıtan firmalara teşekkür plaketi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kırklareli köftesinin tanıtımına katkıda bulunan firmalara teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu kapsamında 01-02 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen yöresel ürünler ve coğrafi ürünlerin tanıtıldığı fuar alanında açılan stantta Kırklareli köftesinin tanıtımına katkıda bulunan firmalara Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından teşekkür plaketi verildi.
Düzenlenen törende; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Özbek, Meclis Başkan Yardımcısı Halit Sucuoğlu ve Meclis Katip Üye Burak Özlek tarafından Kırklareli köftesinin tanıtımına katkıda bulunan; Volkan Et Ürünleri, Yüce Aytaç Et Ürünleri, Ayan Kardeşler, Uluçay Et Ürünleri, Kurtuluş Et Ürünleri, Çakır Et, Kübra Et, Fatih Kasabı, Çiftlik Kasabı, Dere Et Ürünleri, Kayalı Kooperatifi ve AVC Ambalaj yetkililerine teşekkür plaketleri takdim edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol