Kırklareli kazanacak

Kırklareli, çok kısa bir süre sonra büyük bir doğa-turizm tesisinin sahibi olacak. Medya sahibimiz, Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Girişimci Öznur Tüzün tarafından
geliştirilen, Ulusal ve Yerel Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin hayata geçirilmesi anlamında önemli gelişmeler yaşandı. 8 Temmuz Çarşamba günü İl Genel Meclisi toplantısında görüşülen konu oy birliği ile İmar ve bayındırlık Komisyonuna havale edilmişti. Komisyon üyeleri dün bölgede incelemelerde bulundular…

Kırklareli’nde Ulusal ve Yerel Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesisleri projesi hayata geçiyor. Demircihalil Köyünde yapılacak olan bu muhteşem tesis ile Kırklareli artık adını taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile duyuracak. Önadım Medya Grubu sahibi, Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Girişimci Öznur Tüzün tarafından geliştirilen, Ulusal Medyayı temsil eden isimlerin ve Federasyon yetkililerinin desteği ile oluşturulacak olan Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin hayata geçirilmesi için adımlar birbiri ardına atılıyor.
Son olarak proje ile ilgili imar planları hazırlanmış, İl Genel Meclisine sunulmuştu. Bu çerçevede 8 Temmuz Çarşamba günü Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Demircihalil Köyü, 151 ada 8 parsel numaralı taşınmaz üzerinde Ulusal ve Yerel Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesisleri projesi kapsamında 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi görüşüldü. Teklif oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. Komisyon üyeleri dün bölgede incelemelerde bulundular. Bu gelişmelerin ardından önümüzdeki aylarda verilecek onay ile proje kapsamında çalışmalara hemen başlanılması bekleniyor…
Kırklareli’ne büyük değer katacak
Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Girişimci Öznur Tüzün tarafından geliştirilen, Ulusal Medyayı temsil eden isimlerin ve Federasyon yetkililerinin desteği ile oluşturulacak olan Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesisleri içerisinde birçok öğeyi birden barındırıyor.
Dinlenme alanları, günü birlik turizm tesisleri, köy ürün pazarı, hobi bahçeleri, prefabrik ikiz villalar, kamping alanları ve meyde mensupları için daha birçok özelliği bulunan yapılar hizmete sunulacak. Şehrin karmaşasından uzak, yorgunluğunu bu tesislerde atacak olan medya mensupları dinlenme tesisleri, Kırklareli’nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.
Demircihalil Köyünde yapılacak olan bu muhteşem tesis ile Kırklareli artık adını taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile duyuracak.
Artık süreçte önemli bir viraja dönüldüğünü ifade eden Önadım Medya Grubu sahibi, Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün şunları kaydetti;
İlklere imza atan Önadım Medya Grubu, Önadım, Kırklar Haber Gazetesi, Gazete Kırklareli, Kırklar TV, Uzunköprü Adalet, Radyo Kırklar, Rumeli Life, URT, Çarşı Trakya gibi yayınları ve sosyal medyadaki aktif rolü ile artık Trakya’da bir marka olduğunu ispat etti.
Kırklareli’nde ve Trakya’da öncü medya kuruluşu olmanın gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Daima Trakya’nın bir numaralı medya grubu olmanın ağırlığını taşıyarak, her yeni projemizde bir önceki yaptıklarımızın üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Bünyemizdeki hem alaylı hem de okullu personelimiz ile yayınlarımız Trakya'yı basın projeksiyonu olarak himaye edecek enerjiye ulaştı. Önceliğimiz her zaman halkımız, esnafımız, üreticimiz çiftçimiz oldu.
Şimdi de Kırklareli’ne büyük değer katacak olan Ulusal ve Yerel Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesisleri projesini hayata geçiriyoruz. Bu tesisler ile hem Kırklareli kazanacak, hem de meyde mensupları soluklanacak, doğa ile iç içe bir tesise kavuşmuş olacaklar. Bölgemiz taş ocakları, termik santralleri ile değil, temiz havası, suyu ve doğa-turizm tesisleri ile gündeme gelecek. Tesislerimiz bu anlamda önemli bir rolü üstlenecek. Şimdiden hayırlısı olsun.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol