Kırklareli ile Burgas arasında imzalar atıldı

Kırklareli Valiliği ile Bulgaristan Burgaz Valiliği arasında işbirliği ve ortak çalışmalara yönelik “Niyet Beyanı İmza Töreni” yapıldı. Bulgaristan’da atılan imzalar ile ekonomi alanında, ilçe ve bölgelerde, küçük ve orta işletmelerin gelişmesi için Kırklareli İli ve Burgaz İli arasında bağlantıların sağlamlaşması, farklı ilgi alanlarında - kültür, spor, turizm, eğitim, bölgeler dayanışmasında ve çevre koruma konusunda devlet ve özel yatırımlı programlara katılım sağlanması amaçlanıyor.

14 Mart 2019 Perşembe günü, çeşitli temas ve görüşmelerde bulunmak, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla Bulgaristan’ın Burgaz Şehri’nde gerçekleştirilen ziyaret ve ikili görüşmelerde; Kırklareli Vali Yardımcısı Emre Öztürk, Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kırklareli İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kadir Oğuz, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu,
Kırklareli Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Turhan Altıntel, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri yer aldı.Burgaz Valiliği’nde yapılan ikili görüşme ve Niyet Beyanı İmza Töreni’nin ardından Burgaz Liman İdaresi ve Burgaz Endüstri ve Lojistik Parkı temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Aquae Calidae Müzesi ile Muhteşem Süleyman’ın restore edilmiş hamamı gezildi. Burgaz Çarşısı gezisinin ardından, Ressamlar Derneği Galerisi’nde “Su” konulu Çocuk Resim Sergisi ziyaret edildi. (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol