Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nden sigarayı bırakanlara teşekkür belgesi

Kırklareli Valiliği, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Kırklareli Şubesi önderliğinde 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla sigarayı bırakan personele teşekkür belgesi verildi. Etkinlikte konuşan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, “9 Şubatların insanlara sigarayı bırakma konusunda yıllar boyu vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Kırklareli Valiliği, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Kırklareli Şubesi önderliğinde 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla sigarayı bırakan personele teşekkür belgesi verildi. Etkinlikte konuşan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, “9 Şubatların insanlara sigarayı bırakma konusunda yıllar boyu vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen etkinliğe Kırklareli Vali Yardımcısı V. Emre Öztürk, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Yeşilay Kırklareli Şubesi Başkanı Vedat Açar ile İl Sağlık Müdürlüğü personelleri katıldı. Etkinlikte konuşan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, sigarayı bırakan personelin çok güzel bir karara imza attığını ifade etti. Çiğdem Cerit konuşmasında “ 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle güzel bir etkinliğe imza atmak için bir aradayız. Sağlık Müdürlüğümüz, Yeşilayımız ve Kırklareli Valiliğimizin önderliğinde çok güzel bir çalışmaya, sigarayı bırakma konusuna imza atıyoruz. Bugünde bizler sigarayı bırakmış mesai arkadaşlarımıza böyle güzel bir karara imza attıkları için teşekkürlerimizi sunmak üzere buradayız. 9 Şubatların insanlara sigarayı bırakma yolunda sağlıklı bir hayata merhaba demek adına bir vesile olmasını diliyoruz. Onlara küçük bir belge takdim edeceğiz. Ben İl Sağlık Müdürü olarak katılımlarınızdan dolayı başta sayın Valimiz Emre Bey olmak üzere Yeşilayımıza ve tüm mesai arkadaşlarımıza en içten dileklerimi sunuyor, teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Ardından Yeşilay Kırklareli Şubesi Başkanı Vedat Açar söz aldı. Sigarayı bırakmanın kişisel değil, toplumsal bir durum olduğunu vurgulayan Açar, “Sigarayı bırakmak aslında tek başına kişisel bir olay değil, toplumsal bir farkındalık. Sigarayı bırakmak bence sağlıklı yaşamın en önemli adımı. Bu nedenle arkadaşlarımıza sağlıklı yaşama hoş geldiniz diyoruz. Bu olayın başkalarına da örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. “ dedi. Etkinlikte son olarak Kırklareli Vali Yardımcısı V. Emre Öztürk söz aldı. Emre Öztürk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “İl Sağlık Müdürlüğümüzü sigarayı bırakma konusunda yaptığı faaliyetlerden dolayı tebrik ediyoruz. Arkadaşlarımız özellikle kapalı mekanlarda diğer insanların hakkına girilmemesi için sigara içilmemesi konusunda büyük gayret sarf ediyorlar. Ben bu projede emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.“
Kırklareli Vali Yardımcısı V. Emre Öztürk’ün konuşmasının ardından sigarayı bırakan personele teşekkür belgesi verildi. Belge takdiminin ardından etkinlik sona erdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. perde gerisi perdesi 17 Şubat 2019 Pazar 16:43:58

    Dokunulmazlara dokundurtmayanlar

  2. Dostlar alışverişte görsün 19 Şubat 2019 Salı 09:45:26

    İl Sağlık Müdürlüğü bir de denetimlerini sıklaştırıp kapalı mekanlarda içilen sigarayla ilgili de birşeyler yapsa. Hala bazı kafelerde hem de çok göz önündekilerde sigara içiliyor. Gerekçe olarak da üstü açılıyormuş vs gibi bahaneler gösteriliyor. Oysa ana mekana bitişik yerler. İl sağlık müdürlüğü buralara da bi baksa.

  3. tek derdiniz sigara mı? 20 Şubat 2019 Çarşamba 16:39:05

    Uyuşturucu esirliği ve narkotikleri tanıtıma ilişkin ne yapılıyor? Yiyecek içecekler sayısız inorganiklerle dolu iken hastalık endüstrisinin müdavim "müşterileri" kılınan milleti uyarma aydınlatma girişiminiz mevcut mu?