Kırklareli İl Sağlık, “Doktorclub Awards 2018”de finale kaldı

Sağlık Alanı'nda prestijli ödüllerin verildiği Doktorclub Awards 2018'de “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorisinde “Obezite Kaderimiz Değil” projesi ile başvuran Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü finale kaldı.

DoktorclubAwards 2018 ödüllerine “Obezite Kaderimiz Değil Projesi” ile başvuran Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü,141 proje içinden 60 finalist arasına katıldı. Yılın Kamu Hastaneleri ve Sağlık Kurumları Ödülleri kategorisinde “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” alt başlığında yarışan 3 kurumdan biri olan İl Sağlık Müdürlüğü adına açıklama yapan İl Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, “Çok heyecanlıyız. Bu etabı da birincilik ile tamamlamayı istiyoruz. Bundan sonra sıra hekim ve diş hekimi arkadaşlarımızın katılacağı oylama aşamasında. Sizlerin katılım ve desteğinizi bekliyoruz” dedi.
DoktorclubAwards hakkında
DoktorclubAwards 2018, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını daha iyiye ve daha kaliteliye yönlendirmek, sağlık hizmet sunumunda yaratıcı, ilham verici ve yenilikçi fikirlerin ortaya konup uygulamaya geçirilmesini teşvik etmek, sektörde farklılık ve farkındalık yaratarak öne çıkan proje, araştırma ve uygulamaların artmasına katkıda bulunmak amacıyla organize edilmekte olan Türkiye'nin Sağlık Ödülleri etkinliğidir. DoktorclubAwards ayrıca, ülkemiz genelinde tüm sağlık profesyonellerinin, sağlık alanında hizmet veren kurum, kuruluşlar ve endüstri temsilcilerinin yaptıkları özverili çalışmalarını sektör paydaşlarına duyurabilecekleri, bilgi birikimlerini ve deneyimlerini sergileyebilecekleri, meslektaşları ve sektör profesyonelleri ile ödül töreninde bir araya gelebilecekleri bir fırsat ve ortam sunmaktadır. DoktorclubAwards 2018, DoktorClub tarafından Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı bilimsel işbirliği ile düzenlenmektedir.
Oylama aşaması
10 Ana Başlık altında 17 Kategoride DoktorclubAwards web sitesinden yapılacak başvurular arasından, ülkemizin önde gelen hekim ve akademisyenlerinden oluşan bilimsel eleme kurulu ve sağlık endüstrisinin lider firmalarının yöneticilerinden oluşan sektörel eleme kurulu tarafından yapılacak oylama ile her kategorinin finalistleri belirlenecektir. Bu ön seçim ertesinde finalistler, Türkiye'nin en büyük dijital hekim platformu Doktorclub'ın 15.000 hekim üyesinin oylamasına sunulacaktır. Hekimlerin Doktorclub sitesinde yapacağı oylama ile her kategorinin kazananları belirlenecektir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol