Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü 600 Kırklarelili Küçüğü GÜLDÜRDÜ

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü, Kırklareli'nin sosyal tabanına yapıcı ve olumlu bir şekilde dokunmaya devam ediyor.
Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ÇOGEP, Emniyet Genel Müdürlüğünün desteği ile Kırklarelili 600 miniğe kıyafet dağıttı.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay Kırklarelili çocuklarla birlikte Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne ait dinlenme tesislerinde düzenlenen ve minik öğrencilerin kıyafetlerini kendilerinin seçtiği günde Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay da oradaydı. Polis abi ve ablalarının yardımı ile 2000 parça kıyafet arasından istediklerini seçen minikler hatıra pozu vermeyi imal etmedi. 

"Geçen sene paketlerde verdiğimiz kıyafetleri bu yıl istediklerini alsınlar diye askılarda bıraktık Önümüzdeki günlerde kışlık giyecekleride çocuklarımızla buluşturacağız"
Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay konu ile ilgili bası mensuplarına verdiği kısa açıklamasında, "Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ÇOGEP kapsamında Türkiye'de ilk kez düzenlenen bir organizasyonda minik öğrencilerimizle beraberiz. Geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız bir organizasyonun bu kez daha verimli olanını yaptık. Geçen sene paketlerde verdiğimiz kıyafetleri bu yıl istediklerini alsınlar diye askılarda bıraktık Önümüzdeki günlerde kışlık giyecekleride çocuklarımızla buluşturacağız" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol