Kırklareli için Play-off Zamanı

TFF Mislicom 2.Lig Kırmızı grubu 4. sırada tamamlayarak finallere kalan temsilcimiz Kırklarelispor için play-off vakti geldi. 

Play-off finallerine kalmayı başaran temsilcimiz Kırklarelispor’un rakibi ligi 3. sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor oldu. Play-off müsabakalarının 12 Mayıs’ta oynanacağı bilinirken ilk maçı Kırklarelispor kendi sahasında oynayacak.

Yeşil beyazlı ekip finallerdeki rakibi Kırşehir Belediyespor’u 12 Mayıs Çarşamba günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda ağırlayacak. TFF resmi sitesinden yapılan açıklamada karşılaşma 16:00’de başlayacak.
TFF resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde ;
Misli.com 2. Lig play-off eşleşmeleri ve çeyrek final programı belli oldu
Misli.com 2. Lig'de normal sezonun tamamlanmasının ardından gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar Play-Off oynamaya hak kazandı. Lig statüsüne göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak.
Misli.com 2. Lig'de çeyrek final müsabakaları 12 ve 16 Mayıs tarihlerinde, yarı final müsabakaları 20 ve 24 Mayıs tarihlerinde, final müsabakası ise 28 Mayıs 2021 Cuma günü oynanacak. Final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.
Kırklareli Kenetlendi
Yeşil beyaz renklere gönül vermiş Kırklarelispor taraftarları ile sporseverler play-off maçları için adeta kenetlendi. Play-offlara kalmayı garantiledikten sonra büyük bir sevinç yaşayan Kırklarelisporlu taraftarlar takımlarını tebrik ederek başarılar dilediler. Sosyal Medya üzerinden büyük bir etkileşim yapan Kırklarelisporlu taraftarlar takımlarından başarılı sonuçlar bekliyor. Yeşil beyazlı sporseverler Kırklarelispor’un başarısı için de Sosyal Medya hesaplarından Kırklareli’nin önde gelen Siyasetçileri ile İş adamlarına Kırklarelispor’a maddi destek vermeleri gerektiklerini savunarak çağrıda bulundular. Karşılaşmaların Seyircisiz oynandığı bu dönemde Kırklarelispor’a destek için Sosyal Medya Hesaplarında yardım kampanyaları başlatarak Kırklarelisporlu futbolculara biraz da olsa destek oldular.
Şehir Hazır Hedef 1.Lig olsun
İlk maçın Kırklareli’de oynanması Kırklarelispor’a avantaj olarak gözükse de rakip ekip Kırşehir Belediyespor’a karşı dikkatli bir oyun sergilenmesi gerektiğini belirten Kırklarelisporlu taraftarlar hedef olarak bir üst lige çıkmak istediklerini söylediler. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol