"Kırklareli İçin Çal" Twitter'da gündem oldu

Kırklareli Valiliği'nin hazırlattığı Kırklareli'ni Türkiye ve dünyaya tanıtmak amacıyla internet ortamında yayınlanan tanıtım filmi " Kırklareli İçin Çal " Twitter'da gündemin en zirvesine oturdu. Twitter gündeminde TT listesine giren tanıtım filmi amacını şimdiden gerçekleştirmeye başladı bile.
Binlerce insan tarafından #KırklareliİçinÇal başlığıyla atılan twitlerle Türkiye'nin gündemine oturan tanıtım filmi, Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu. "Memleket özlemi çekenler için çok yerinde ve hoş bir çalışma", "memleketim için çal. Trakya çocuğuyuz bea " gibi twitlerle renkli ve eğlenceli yorumlar alan tanıtım filmi Twitter kullanıcılarının keyifli zaman geçirmelerine de vesile oldu. Vatandaşlar aynı zamanda gelişen ve değişen internet alışkanlıkları çerçevesinde yoğun şekilde kullanılan sosyal medyanın iyi bir tanıtım mecrası olduğunun bilincinde olan Vali Mustafa Yaman Kırklarelili vatandaşların sosyal medyada bu tanıtım filmini paylaşmasını" rica etmişti. Kırklarelili vatandaşların ve arkadaşlarının da yardımıyla tanıtım filmi ülke genelindeki ve yurtdışındaki vatandaşlara sosyal medya üzerinden ulaştırılmış oldu. Video yayınlığı andan itibaren sadece 1 gün içerisinde yaklaşık 9 bin kez izlendi. Kırklareli'nin tarihi ve kültürel zenginliğini tanıtan bu video en çok da Kırklarelili olup da başka şehirlerde yaşayan insanlar tarafından beğenildi. Memleket özlemlerini biraz da olsa giderdiği için videodan çok memnun olan izleyenler, en kısa zamanda Kırklareli'ni ziyaret etmek istediklerini de dile getirdi.
Videoda düet yapılan Bahçelerde Biberiye adlı şarkı da oldukça beğenildi. Tanıtım filmi sosyal medyada beğeniyle paylaşılıp, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol