Kırklareli bayramlaştı

Kırklareli protokolü ve siyasiler Kurban Bayramında bayramlaşarak birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.
Bayramlaşma programlarına katılım oldukça yüksek oldu…
Vali Çiftçi ve beraberindekiler Bayramlaşma Programı çerçevesinde, Şehit ve Gazi Ailelerine de evlerinde ziyarette bulunarak bayramlaştılar.
AK Parti’de bayramlaşma
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Teşkilatı Kurban Bayramının 2. günü Kırklareli Koza Park Cafe de saat 12:30’da bayramlaştı.
AK Parti il teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma töreni, bayramın 2. olan, 2 Eylül Cumartesi günü saat 12:30 ‘da Kırklareli Koza Park Cafe de gerçekleştirdi. Düzenlenen törene Kırklareli Ak Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri yanı sıra çok sayıda partili vatandaşlar katılım gösterdi. Bayramlaşma törenine gelen konukları İl Başkanı Alper Çiler kapıda karşılayıp konuklar ile tek tek bayramlaştı. Kısa süreli bekleyişin ardından Kırklareli Ak Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz bayramlaşma törenine gelmesi ile birlikte bekleyiş sona erdi. Selahattin Minsolmaz konukların masalarını gezerek tüm konuklar ile bayramlaştı. Ardından Kırklareli Ak Parti İl Başkanı Alper Çiler konuklara bayramlaşma törenine geldiği için hepsine teşekkür ettiğini belirtti. Çiler “Hepinizin ayağına sağlık çok teşekkür ederiz. Bir yaz dönemindeyiz bu bizim 3. Bayramlaşmamız. Bu gün burada hepimiz birlik beraberlik için bu gün burada herkes sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan sevdası için geldi. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Vurgulamak istediğim bu yaz gününde bayramlaşmada gerçekten yoğun bir katılım olması gurur verici bir şey hepimiz için. Bunun için şahsım ve teşkilatımın adına şükranlarımı sunuyorum”
“Arakan ve Myanmar için bir tek ses çıkaran; Cumhurbaşkanımız”
“Biliyorsunuz dünyada yaşananlardan bahsetmeme gerek yok. Arakan olsun Myanmar olsun buna bir tek sesini çıkaran sayın Cumhurbaşkanımız oldu. Dünyada yine liderliğini göstermiş oldu. Maalesef geçen Cumhuriyet Halk Partisinin de yürüyüşüne son verdiği bir Danıştay ile ilgili kurul yaptılar Çanakkale de bir şehitlikte müstehcen olan görüntüler ile şehitlerimize saygı duymadıklarını tekrardan gösterdiler. 2019’da yüzde 50’nin üzerinde bir hedefimiz var. Gerçekten çok çalışmamız gerekiyor. Bu vesileyle de Allah birlik beraberliğimizi bozmasın inşallah. Nice bayramlara sevdiklerimizle birlikte sağlık huzur mutluluk içerisinde girmemizi temenni ediyorum. Hepinize teşekkürler” dedi.
Minsolmaz; “Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyorum”
Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Selahattin Minsolmaz tüm konukların Kurban Bayramını kutladığını belirtti. Minsolmaz “Bu mübarek Kurban Bayramının ikinci gününde herkes köylerinden,ilçelerinden ve beldelerinden buraya bayramlaşmaya gelmiş. Mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Bu güzel günlerde aynı zamanda hac görevini yapan kardeşlerimizde dini görevlerini yerine getiriyorlar. Allah onların da haclarını kabul ve makbul eylesin. Bizler de burada kurbanlarımızı kestik. Hala da kesiyoruz. İnşallah nice kurban bayramlarını ramazan bayramlarını birlikte yaşamayı bizlere nasip etsin”
“Güzel günlerden geçiyoruz”
“Değerli arkadaşlar kurban paylaşmak demek, kurban varın yoğun halini anlaması demek birlik ve beraberlik içerisinde bayramları yaşamak çok güzel. Milli bayramımız 30 Ağustos Zafer Bayramını da geçtiğimiz hafta içerisinde idrak ettik. Ama il başkanımızın dediği gibi biz bir siyasi partiyiz. Parti olarak da önemli günlerden geçiyoruz. İnşallah 2019’da yapılacak olan seçimlere ilişkin son teşkilat çalışmalarımızı yapıyoruz. 8 ilçemizin 6 tanesinde ilçe başkanlığı seçimlerimizi yani kongrelerimizi yaptık. İnşallah bayramımızda bittikten sonra merkez ilçemiz ve Lüleburgaz ilçemizde dahil olmak üzere kalan son iki ilçemizin de kongreleri yapılacak. Kongreler çok anlamlı 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde yürüyecek olan çalışacak olan nihayetinde 3 önemli seçimde emek verecek teşkilatlarımız bu kongrelerde belirliyoruz. AK parti 2001’den bu yana girdiği seçimlerde tek başına iktidar olmayı başardı. Sizlerle beraber 3 tane yerel seçimi 5 tane genel seçimi 3 tane referandumu ve Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ı seçtiğimiz ilk defa Cumhurbaşkanı’nın halk tarafında seçildiği seçimi yaptık. 12 seçimi bu değerli teşkilatlarımızla yaptık. Ama şimdi 2019 çok daha önemli 3 tane seçimin olduğu önemli bir yıl. Sizlerle beraber 18 maddelik bir anayasa değişikliğini aziz milletimize anlattık. Bu referandumda milletimiz evet oyu kullanarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesi gerektiğini, Türkiye’de biryanda Cumhurbaşkanının bir yanda başbakanının olduğu iki başlı sistem yerine darbelere izin vermeyen yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kabul etti. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız her ne kadar halk olarak seçmiş olsak da 2019 da bir tarafta Cumhurbaşkanlığı sandığı bir tarafta TBMM’ye teşekkür eden Milletvekili sandığı ve nihayetinde mart ayında da yerel seçimlerde belediye başkanlarını belirleyeceğiz. Ama ülkemizde önemli bir hükümet sistemi değişikliği 2019’dan sonra yürürlüğe girecek.
“16 Temmuz sabahına kalmadan püskürttük”
15 Temmuz’da hain bir darbe girişimine maruz kaldık. Bu hain darbe girişimini yine sayın Cumhurbaşkanımızın, aziz milletimizi meydanlara çağırmasıyla millet olarak 16 Temmuz sabahına kalmadan püskürttük. Türkiye cumhuriyeti tarihinde yapılan darbelere adeta rahmet okunacak kadar hain bir darbe girişimini hep beraber yaşadık. Milleti yok etmeye hatta ülkemizi işgal etmeye yönelik bir darbe girişimiydi. Farklı olarak siyaset ve millet olarak hep birlikte ona farklı bir tepki verdik. 27 Mayıs’tan 12 Eylül’den 28 Şubat’tan farklı bu tepkiyi de millet meydanlara inerek bizzat kendisi milli irade hırsızlarına bundan sonra pabuç bırakmayacağını gösterdi. Değerli arkadaşlar 16 Nisan’da 18 maddelik referandumla yapılan aziz milletin bu karşı duruşunu, bu tepki koyuşunu anayasa zemini içerisinde kalıcı kılındı.
Hamdolsun aziz milletimiz Cumhurbaşkanı’ndan sandık görevlisine kadar anlatımıyla bunun önemimin kavradı. Biz burada AK parti olarak MHP ile çıkılan bu yolda 16 Nisan’ da bu 18 maddeyi anlattık” dedi. Bayramlaşma programı ikramların ardından son buldu.
MHP ve CHP de bayramlaştı
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Bayramın ilk günü saat 12.00’de parti binasında bayramlaştı. Programa İl Başkanı Ünal Başkur, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin ile Parti Sekreteri Erdoğan Delioğlu iştirak etti. Bayramlaşma programında özellikle “Adalet” temasına vurgu yapıldı ve partililer tüm vatandaşların bayramını kutladı.
MHP İl Başkanlığı ise parti binasında bayramın ikinci günü bir araya geldi. Saat 12.00’de düzenlenen programa MHP İl Başkanı Hakan Akten, Merkez İlçe Başkanı Hasan Kaya da katılım gösterdi. MHP Kırklareli ailesi yaptıkları açıklamada tüm Kırklarelilerin ve Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol