Kırklareli bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla, bayramın ilk günü Kırklareli Valisi Osman Bilgin önderliğinde Kırklareli protokolü bayramlaşma programında buluştu. Önadım Medya Grubunun da tam kadro katılım gösterdiği bayramlaşma sonrasında siyasi partiler de kendi aralarında birer bayramlaşma töreni düzenlediler.

Sevaplarıyla, ibadetleriyle, yardıma muhtaç insanların mutlu edildiği Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık.
Ramazan Bayramını da sevinç ve coşkuyla karşıladık. Bu kapsamda Kırklareli Valiliği’nce düzenlenen Bayramlaşma Programı Bayramın 1. günü olan 15 Haziran 2018 Cuma günü saat 10.00’da Kırklareli İl Özel İdaresi Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin, bayramlaşma programına katılan herkes ile tek tek bayramlaşarak, iyi bayramlar diledi.  
İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde gerçekleşen Bayramlaşma Programına ayrıca; Kırklareli Milletvekilleri Selahattin MİNSOLMAZ, Vecdi GÜNDOĞDU, Belediye Başkan Vekili Mehmet GİDER, İl Emniyet Müdürü Erkin ADALAR,İl Jandarma Komutanı Kadir OĞUZ, , Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldılar.
Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleşen Bayramlaşma Programının ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Eşi İlknur Bilgin ve beraberindekiler, Çocuk Yuvası - Kız Yetiştirme Yurdu, Huzurevi sakinlerini, İl Jandarma Komutanlığını, Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek bayramlaştı.
Vali Bilgin ve eşi bayramlaşma    programı çerçevesinde şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini evlerinde ziyaret ederek şehit ailelerimiz ile bayramlaştılar.
Siyasiler de
bayramlaştı
Kırklareli’nde siyasi partiler kendi bünyelerinde de birer bayramlaşma programı gerçekleştirdiler.
AK Parti Kırklareli İl, İlçe Teşkilatı Koza Kafe’de bayramlaşırken CHP Kırklareli İl, İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı’nda açılan seçim bürosunda bayramlaştı.
AK Parti’nin Koza Kafe’deki bayramlaşma programına Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, 2. Sıra Milletvekili Adayı Volkan Göç, 3. Sıra Milletvekili Adayı Kadriye Tokat, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Parti Teşkilatı ve vatandaşlar iştirak ettiler. İl Başkanı Alper Çiler programda yaptığı konuşmada; “İl Başkanlığımız Bayramlaşma Programına katılım gösteren eski, yeni demeden, destek veren tüm teşkilâtımıza ve hemşerilerimize sahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum. Sizlerin bu yoğun, samimi ve kalabalık desteğiniz; ‘dosta güven, düşmana korku’ veriyor, durmak yok yola devam” dedi.
Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz ise; “AK Parti Kırklareli ailesi olarak teşkilat     bayramlaşmamızı partililerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.  Koza Kafe’de gerçekleşen bayramlaşma programının ardından AK Parti teşkilatları, ilçe ve köylerdeki programlara katılarak tüm Kırklarelililerle bayramlaştılar. CHP Kırklareli teşkilatı bayramlaşma programını milletvekili adayları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim bürosunda gerçekleştirdi.  Bayramlaşma programına CHP Kırklareli Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, 3. Sıra Milletvekili Adayı İnci Tunç, İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol