Kırklareli bayramlaşacak

Kırklareli Valisi Esengül Civelek ilimize veda etmeden önce son bayramını vatandaşlarla kutlayacak

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Civelek mesajında; “Bayramlar, paylaşmanın, dayanışmanın, kucaklaşmanın en üst noktaya çıktığı birlik ve beraberlik duygusu içinde milletçe kenetlendiğimiz özel günlerdir.
Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini dilerim.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Kırklareli Valiliği internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Ramazan Bayramı Programı da belirlendi.
Kırklareli’nde
bayramlaşma programı
Kırklareli Valiliği’nce düzenlenen Ramazan Bayramı Programı belli oldu. Bayramın birinci günü olan 25 Haziran 2017 Pazar günü saat: 10.30-11.00 arasında İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları Mensupları, Sivil Toplum Kuruluşları Mensupları, Odalar, Bankalar, Dernekler, Mesleki Kuruluş Temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaşma yapılacak, program bitimi ile birlikte bayramlaşma programında yer alan kurumlar ziyaret edilecek. Program kapsamında ziyaret edilecek yerler şu şekilde;
11.10-11.40 Koruma ve Bakım Altındaki Çocuklar ile Huzurevi Ziyareti
11.45-12.15 İl Jandarma Komutanlığı Ziyareti
12.20-12.50 Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliği Ziyareti...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol