Kırklareli Zoru Sever

Temsilcimiz Kırklarelispor, zorlu geçen karşılaşmada lig lideri Gümüşhanespor’u 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. 2 haftadır kaybeden temsilcimiz bu maçı kazanarak kendini taraftarına affettirmeyi başardı. İlk dakikaların itibaren heyecanın yüksek olduğu müsabakada son dakikalar taraftarlara adeta kalp krizi geçirtti. Rakibin yoğun baskısına direnmeyi başaran Kırklarelispor, sahadan üç puan ile ayrılarak puanını 32’ye çıkardı.

10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da başlayan karşılaşma Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oldukça rüzgarlı bir havada oynandı. Maç Yiğit Peşin, Sedat Yavanoğlu, Cankut Gönenç, Emre Yüksel tarafından yönetildi. Kırklarelispor, lideri konuk ettiği maçta ilk yarıda rüzgara karşı mücadele etmek zorunda kaldı. İlk dakikalarda birbirini tartan ekipler, kazanmak için sahada olduğunu hissettirdi. Rakibin ataklarında gol bulamaması sonucu, moral bulan ev sahibi takım 10. dakikadan sonra kanatlardan hücum etmeye başladı. Rakip sahaya sağlı sollu kanat hücumları çabuk sonuç verdi.
Takım arkadaşlarını alkışladı
Dakikalar 12'yi gösterdiğinde sol kanattan gelen hücumda Oğuzhan Erdoğan topu rakip ağlara bırakarak taraftarı önünde takımını bir farkla öne geçirdi. Golü atan Erdoğan, gol sevincini tribünde yaptı. Tribüne çıkıp oturarak takım arkadaşlarını alkışlayan Oğuzhan Erdoğan, sevincinden dolayı sarı kart gördü.
Maç 90 dakika kardeşlik
ömür boyu
Maça Gümüşhane’den gelen az sayıda Gümüşhanespor taraftarı, 29.dakikada “Şehiler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganı attı. Kırklarelispor taraftarları da bu slogana katıldılar ve rakip takımı alkış yağmuruna tuttular. Bu güzel görüntüler ile taraftarlar, sporun güzel yönünü ortaya koydu.
Sert bir maç oldu
Konuk ekip Gümüşhanespor, liderlik koltuğunu bırakmak istemediğini maçtaki sertliğiyle gösterdi. İkili pozisyonlarda, sert bir oyun ortaya koyan konuk ekip, yerde kalan Kırklarelisporlu futbolculara da tepki gösterdi. Hakemin kartlarına kolay baş vurmadığı maçta, sarı kartlar da ilk yarıdan itibaren çıkmaya başladı. Öncelikle Gümüşhanespor’dan Ziya Şakar sarı kart gören oyuncu oldu.
Ardından ise yaptığı sert müdahale sonucu Benjamin Fuchs, sarı kart gördü.
Lider kupayı istiyor
Ligde liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, ilk yarıda tek farkla geri düştüğü maçta, gol için çok baskılı bir oyun sergiledi. İki takım için de çok sayıda kaçan pozisyon olan maçta, Kırklarelispor'un başarılı file bekçisi Alişan Şeker de kalede gösterdiği performans ile liderin ataklarını durduran isimler arasında yer aldı. İlk yarının son dakikalarında baskısını arttıran konuk ekip, ardı ardına yakaladığı pozisyonlara rağmen golü bulamadı ve maçın ilk yarısı 1-0’lık Kırklarelispor üstünlüğü ile sona erdi.
Lider, ikinci yarıya baskılı
başladı
İkinci yarıya 1-0'lık skor ile geride başlayan Gümüşhanespor, gol için ataklarını arttırmasına rağmen golü bulamadı.
Ataklarında çok sayıda pozisyonu harcayan konuk ekip, Kırklarelispor, defansını bir türlü geçemedi. Rakibine karşılık vermekte zorlanan temsilcimiz, baskılı oyun altında şişirme toplarla tehlikeyi kalesinden uzaklaştırmaya çalıştı. Rakip Gümüşhanespor , kaçırdığı goller ile taraftarlarına adeta saç baş yoldurdu.
Maç sonu büyük
sevinç
yaşandı
Taraftarlar son dakikalarda takımlarına destek yoğun destek verdiler. Tezahüratlarını takımlarına destek için yapan taraftarlar, son dakikalarda hop oturup hop kalktı. Sandalyelerine oturmakta zorlanan ve büyük heyecan yaşayan taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadılar. Takım oyuncuları ile taraftarlar sevgi gösterileri ile galibiyeti kutladılar. Kırklarelispor, bu sonuçla ligde puanını 32’ye çıkararak 8’inci sırada yer aldı.
Takım kadroları
Kırklarelispor: 74 Alişan Şeker, 2 Davut Batur, 3 Koray Şanlı, 4 Saffet Gurur Yazar, 5 Soner Birinci, 9 Ahmet Baykal, 10 Hakkı İsmet Şimşek, 17 Mehmet Menderes Önkuzu, 25 Osman Torun, 27 Oğuzhan Erdoğan, 34 Salim Kaya
Yedekler: 39 Meriç Bayram, 7 Enis Çeliksu, 11 Tekin Adar, 16 Ersoy Dinçer, 24 Yusuf Akyel, 44 Göktuğ Uzunoğlu, 77 Cihan Yeşilırmak
Gümüşhanespor: 1 Hasan Hüseyin Akınay, 3 Recep Yılmaz, 4 Salih Zafer Kurşunlu, 8 Ziya Şakar, 11 Musa Sinan Yılmazer, 13 Oktay Delibalta, 16 Benjamin Fuchs, 58 Mehmet Cansın Çiçek, 81 Melih Gökçek, 86 Dilaver Güçlü, 99 Berk İsmail Ünsal
Yedekler: 45 Melih Ağa, 9 Furkan Yaman, 14 Serhat Merter, 29 Taner Koç, 33 Yiğitcan Gölboyu, 34 Muharrem Doğan, 69 Zahit Fındık

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol