Kırklareli Valisi Osman Bilgin'den yeni yıl mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin 2022 yılına girmeye hazırlandığımız şu saatlerde bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Bilgin mesajında; "Bu vesileyle; 2022 yılının, hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Kırklareli halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım. Kırklareli Valiliği olarak geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Kırklareli’mizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir” dedi...

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Bilgin mesajında şunları söyledi; "Her yeni yıl, umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere ve mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Kırklareli Valiliği olarak geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Kırklareli’mizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.
Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerler üstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, dertli, ihtiyaç sahibi herkese şefkat ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan güzel ülkemizin kalkınmada daha da ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir.
2022 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yılı sağlıklı bir şekilde karşılayabilmek için maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaya ve tüm vatandaşlarımızı hastanelerimizde, aile hekimlerimizde, ilçe sağlık müdürlüklerinde ve aşılama uygulamasının yapıldığı yerlerde aşı olmaya davet ediyorum.
Ayrıca, 2020 yılının başından itibaren, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının yayılmasını önlemede büyük emek veren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, alınan tedbirler ve kurallara uyma konusunda özveriyle çalışan tüm kurumlarımıza, mesai arkadaşlarıma ve kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle; 2022 yılının, hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Kırklareli halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol