Kırklareli Valiliğinden kısa kısa

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’ye ziyaretler bir yandan devam ederken Vali Çiftçi de bir yandan hem iadei ziyaretlerde bulunuyor hem de halkla buluşma toplantılarına devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde de Kırklareli Umut Engelliler Spor Derneği’ni konuk eden Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı Köylerini ziyaret etti, Cumhuriyet Ortaokulu’nda halk toplantısına katıldı.

Kırklareli Umut Engelliler Spor Derneği Başkanı Nihan Bircan ve yönetim kurulu üyeleri 6 Şubat Salı günü, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’yi ziyaret etti. Kırklareli Umut Engelliler Spor Derneği Başkanı Nihan Bircan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ritim Grubu Öğrencilerini makamında misafir eden Vali Çiftçi, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Orhan Çiftçi, Cumhuriyet Ortaokulunda “Halk
Toplantısı”na katıldı
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, vatandaşların isteklerini, arzularını, şikâyetlerini dinlemek ve vatandaşlarla bir araya gelerek toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, daha verimli, daha hızlı hizmet sunulmasını amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, 7 Şubat Çarşamba günü Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen “Halk Toplantısı”nda Vali Çiftçi, tüm vatandaşların tek tek isteklerini dinledi. Kurum müdürlerinin de hazır olduğu toplantıda vatandaşların istekleri ve sorunları dinlenilerek ilgili kurumlara gerekli talimatlar verildi. Toplantı sonrasında Vali Çiftçi, Kırklareli Cumhuriyet Ortaokulu’nda “Enerji Dönüşüm İstasyonu” projesi kapsamında hayata geçirilen sınıfı ziyaret ederek öğrenciler ile birlikte pedal çevirdi. İnsan enerjisinin elektrik enerjisine dönüştürüldüğü sınıfta ışıklandırma ledlerine güç sağlanıyor.
Öğrenciler Vali Çiftçi’yi Büyük Bir Sevgi ile karşıladı
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen Halk Toplantısı öncesinde öğrencilerin yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı. Öğrenciler Vali Çiftçi’ye yoğun ilgi göstererek, fotoğraf çekildiler.
Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı Köylerini ziyaret etti
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 06 Şubat 2018 Salı günü, Babaeski’nin Pancarköy ve Sinanlı köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların istek, arzu ve şikâyetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için köy ziyaretlerine devam eden Vali Çiftçi Pancarköy ve Sinanlı köyünü ziyaret etti. Köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp, sorunların anında giderilmeye çalışıldığı ziyaretlerde, Vali Orhan Çiftçi ilk olarak köy muhtarlarından köyleri hakkında bilgiler aldı. Sonrasında köy sakinleri ile sohbet etti.
Vali Çiftçi, Pancarköy’de Halk Eğitim Merkezi Dikiş ve El Sanatları kurslarını da ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet etti. Daha sonra Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı köyünde ikamet eden şehit yakınları ve gazi ailelerini ziyaret etti

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol