Kırklareli Valiliği, Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı

Kırklareli Valiliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü unutmadı. Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran dün Önadım Medya Grubunu ziyaret etti. Vali Osman Bilgin’in selamlarını ileterek, günümüzü kutlayan Tiran, çalışmalarımızda kolaylıklar diledi. Gazetemiz sahibi Tüzün de bu nezaketinden ötürü Tiran’a ve Valimiz Osman Bilgin’e şükranlarını sundu…

10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü’nün bu yıl Pazar gününe denk gelmesi ve pandemi sebebiyle sokağa çıkma kısıtlaması olması nedeniyle, Kırklareli Valiliği günümüzü dün kutladı.
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran Önadım Medya Grubuna gerçekleştirdiği ziyaretinde, Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in selamlarını da ileterek, personelimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Tüm çalışanlarımıza birer hediye de sunan Tiran; “Öncelikle 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sayın Valimizin çok selamlarını getirdim. Dünya olarak içinde bulunduğumuz bu zor günlerde verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız diyorum” dedi.


Önadım Medya Grubu Sahibi Öznur Tüzün ise;“Sayın Valimize böyle Bir günde bizleri unutmadığı içinçok teşekkür ediyoruz.Biz aynı sevinci aynı üzüntüyü aynı derdi paylaşan insanlarız. Herkesin farklı farklı görevleri ve sorumlulukları var. Biz de bunun bilincinde olarak Valiliğimizin yanında olmaya, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamaya gayret gösteriyoruz.
Bizler doğru haberi vatandaşlarımıza aktarmakla yükümlüyüz. Bir kez daha bugünde bizi hatırladığınız için teşekkür ederiz” dedi.
Vali Bilgin’den 10 Ocak mesajı
Vali Osman Bilgin bu anlamlı gün münasebetiyle bir de kutlama mesajı yayınladı. Vali Bilgin mesajında şunları kaydetti; “Demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basın; Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenerek, önemli bir faaliyeti yerine getirmektedir.
Basın mensuplarımız; zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.
Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Görev ve sorumluluklarını medya etik kuralları çerçevesinde daha önce olduğu gibi bundan sonra da aynı duyarlılıkla yerine getireceklerine inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini doğru, tarafsız ve objektif olarak büyük bir özveriyle gerçekleştiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol