Kırklareli Üniversitesine tıp fakültesi açılacak

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, "Üniversitemize kazandırmak istediğimiz tıp fakültesi ile Kırklareli'ni sağlık merkezi haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Şengörür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KLÜ'nün her geçen gün hızla gelişerek büyüdüğünü söyledi.
KLÜ'nün dünya üniversiteleri ile yarışabilecek bir güçte olduğunu ifade eden Şengörür, önümüzdeki yıl üniversite olarak ciddi çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.
Öğrenci sayısının 27 bine ulaştığını belirten Şengörür, "Üniversitemize kazandırmak istediğimiz tıp fakültesi ile Kırklareli'ni sağlık merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırklareli'nin adını daha güzel hizmetlerle duyurmak için var gücümüzle çalışacağız. Üniversitemiz artık kabuğuna sığmayacak." diye konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklarelimize hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda açılır

  2. Şaka gibi resmen 12 Mayıs 2017 Cuma 01:39:56

    Kırklareline bütün büyük yatırımları AKP yapıyor cumhuriyet halk partisi seçimleri kazanıyor:)

  3. Bu iş tamamlandığında -en azından!- ekipmanlar kadar bir araya getirilen kadronun da bir gurur kaynağı olması dileğiyle... Tebrikler.

  4. şakaymış. nerede yaşıyorsunuz? Siyasi partiler değil hükümet yatırım yapar. Yatırım yapılanda vergi veren vatandaşlardır. Böyle saçma yorum olur mu? Tam bir geri zihniyet bozuk akape zihniyeti.

  5. Istrancalı sen anladın onu da anlamazdan geliyorsun. Teknik olarak doğru yatırımı hükümetler yapar da orada hükümet edenin arkasındaki partinin kastedildiğini pekala anlıyorsun. Ama büyük yatırımlar düşünüldüğünde örneğin 3. köprü yaptırmayız ettirmeyiz diyenlerin başında anamuhalefet parti olarak vardı !

  6. zihniyete bak! İşinize geldiği zaman memleketin bütün fabrikalarını kuran tek parti chp sini yerden yere vurun işinize gelince de Kırklareline fakülte yapılınca akape yaptı diye yine chp yi suçlayın. Bak bakalım Kırklareli ülke gsyi hasılasına kaç para akıtıyor? Sonra 3. köprü dediğin ucubeye her gün milyon lira halkın cebinden yandaş müteahhitlere para akıtılıyor. Anlamayan ama anlamış gibi yapan cahilden korkacaksın. Var Kırklarelinde de var böylesi! Yoz zihniyet başka bişey değil!!!

  7. babaeskiden öteye çıkın biraz 20 Mayıs 2017 Cumartesi 02:34:18

    bu zihniyete sorsan acaba kırklareli dışında başka bir şehre gitmişmi veya yaşamışmı bilmez babaeskiden öte gitmemişlerdir askerede gitmeyeceklerde ona karşı çıkamıyorlar malesef işte kırklarelinde başka medeni bir yere gitmeyeceğini bilfiği için 3 boğaz köprüsüne ucube demiş:)utanmadan sıkılmadanda ordanda geçerler gizli gizli belkidebunlara 3 koyunu ver kaybedip gelir

  8. Zihniyet aynı koyun zihniyeti! Yukarıdaki adam ne söylerse aşağıdaki de aynısını tekrarlıyor. Belli ki üşünmeden sıkılmadan yukarıdakinin konuşmalarını dinlemiş papağan gibi tekrarlıyor.

  9. Laf kalabalığına gerek yok bence yatırımı kim yaparsa yapsın sonuçta Kırklareli halkı yararına olacak bırakın bu tartışmaları şehir fazlasından hızlı büyüyor biz yeter ki birbirimize sahip çıkalım gerisi de pek önemli değil iyi olan da kötü olan da bizlere oluyor yapılan hizmet her zaman hizmettir.