Kırklareli Üniversitesi’nden haberler

Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Kırklareli
Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Bülent
Şengörür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür Atama Belgesini aldı. Şengörür, belgesini YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın elinden aldı.
Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e tebrik ziyaretleri sürüyor… 10 Şubat 2017 Cuma günü Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar’ı makamında ağırlayan Kırklareli Üniversitesi Rektörü, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gerçekleştirilen ziyaretler ile kurumlar arasındaki birliktelik artacak, kazanan Kırklareli’miz ve Üniversitemiz olacak” dedi. 

Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar görüşme esnasında Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e tebriklerini ileterek başarılar diledi.
Rektör Şengörür, Atama Belgesini YÖK Başkanı’nın elinden aldı
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın önerisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 21.01.2017 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür’e atama belgesi takdim edildi.
8 Şubat 2017 Çarşamba günü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından Atama Belgesi tevdi edildi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, yeni atanan rektörlere başarılar diledi.
Toplantının ardından rektörler, YÖK Başkanı Saraç ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün başkanlığında YÖK Konferans Salonunda yapılan toplantıya katıldılar. Toplantıda; ülkemizin bilim, sanayi ve teknolojik gelişmelerine yönelik eğitim odaklı strateji ve politikaları, üniversitelerin bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması ve ihtisaslaşma gibi konular ele alındı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol