Kırklareli Üniversitesi’nden 15 Temmuz programı

15 Temmuz Gazileri Hasan Zan, Mücahit Danışman, Özcan Aybey ve Vahide Şefkatlioğlu yaşadıkları anları anlatacak

Kırklareli Üniversitesi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir program hazırladı. Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek "15 Temmuz'un Günümüze ve Geleceğe Mesajları" isimli programa öğretim üyeleri ve 15 Temmuz gazileri katılacak. 

Kırklareli Üniversitesi "15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz kalkışmasına dair gerçek verileri paylaşmak ve bilgilendirme yapmak üzere 12.07.2018 Perşembe günü, saat 15.30'da Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezinde "15 Temmuz'un Günümüze ve Geleceğe Mesajları" konulu program yapacak. Söz konusu programa tüm akademik ve idari personel ile öğrenciler ve halk katılabilecek.
Gerçekleştirilecek programa konuşmaları ile Öğretim Görevlisi Dr. Ali Kurt, 15 Temmuz Gazisi Hasan Zan, 15 Temmuz Gazisi Mücahit Danışman, 15 Temmuz Gazisi Özcan Aybey ve 15 Temmuz Gazisi Vahide Şefkatlioğlu katılacak. Konuşmacılar 15 Temmuz’da yaşadıkları anları ve o güne ilişkin düşüncelerini aktaracaklar.




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol