Kırklareli Üniversitesi’nde “Kulüp Tanıtım Günleri” gerçekleştirildi

Kırklareli Üniversitesi bünyesinde yer alan öğrenci toplulukları 2-3 Ekim tarihlerinde stant kurarak tanıtımlarını yaptı. Kayalı Yerleşkesi’nde yapılan “Kulüp Tanıtım Günleri”nde kulüpler tanıtımlarını yaparak üye kaydı aldı.

Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin kulüpleri yakından tanımaları ve kendilerine en uygun kulübü seçerek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde aktif olarak yer almalarını ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen “Kulüp Tanıtım Günleri” etkinliği Kayalı Yerleşkesinde gerçekleştirildi.
Kayıtlar 2 gün süresince yapıldı
02-03 Ekim tarihlerinde 2 gün süresince devam edecek etkinlikte kulüp temsilcisi öğrenciler, hazırladıkları stantlarda kendi kulüplerini ve planlanan çalışmaları anlatarak üye kaydı yapıyor. Oluşturulan stant alanını gezen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu ve Genel Sekreter Ergün Erbay, öğrencilerle sohbet ederek kulüp faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.
Kırklareli Üniversitesi'nde 73 öğrenci kulübü bulunduğunu belirten Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, öğrencilerin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol