Kırklareli Üniversitesi Mezunları iftar yemeğinde buluştu

Kırklareli Üniversitesi, TrakyaKAriyer Projesi kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin işbirliği ile geçtiğimiz Cumartesi akşamı iftar yemeği düzenledi. 

Kaya Palas Hotel’de gerçekleşen programa ; Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlknur KARAASLAN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN, Teknoloji Transfer Ofisi sorumlusu Uzman Selin ÖZDEN Kariyer Merkezi uzmanları İskender ÖZATLI ve Sibel Evren, Kırklareli Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Öğretim Görevlisi Esra KATİ GÖREN ile birlikte Üniversitenin eski ve yeni 200 mezunu katıldı.
Programda konuşma gerçekleştiren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU 2016 yılında kurulan merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. MUSAOĞLU , merkezin sadece hali hazırda öğrenim gören öğrencilere değil aynı zamanda mezun öğrencilere de hizmet verdiğini dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise mezunlarla kısa sohbetler etti. Programda Karagöz ve Hacivat, Semazen Gösterisi, Ramazan Şerbeti, Badem ezmesi gibi geleneksel kültürel unsurlar göze çarptı..
Öğrenciler ve öğretim görevlileri Mezunlar Günü Hatırası yazısının önünde fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Mezun öğrenciler, programı beğendiklerini ve Kırklareli Üniversitesi kimliğinin bu tür etkinliklerle pekiştirildiğini dile getirdiler. Program, mezunlarımız için hazırlanan sırt çantası, dosya vb. hediyelerin takdim edilmesi ile son buldu.
(Kırklareli Üniversitesi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol