Kırklareli Üniversitesi 9.Kariyer Günlerini düzenliyor

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan Kariyer Günleri, Kırklareli Üniversitesi’nin bütün yerleşkelerinde gerçekleştirilecek. 8-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikle öğrenci ve mezunların kariyer ile sorularına yanıt verilecek.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde 8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi’nin bütün yerleşkelerinde, yerleşkelerindeki akademik birimlerin katkısı ile Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri düzenlenecek.
Profesyoneller öğrencilerle
buluşacak
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kariyer Günleri hakkında yaptığı açıklamada, “İş dünyasından profesyonellerin öğrencilerimize seminerler verdiği, öğrencilerimizin istihdam becerilerini, bakış açılarını geliştirmeye yönelik atölye çalışmalarının yapıldığı bir etkinlik olan kariyer günlerine katkı sunmak isteyen profesyonellerin kariyer@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
Geçen yıl 71 etkinlik
düzenlenmişti
Geçen yıl düzenlenen etkinlikte 71 etkinliğin düzenlendiğinden bahsedilerek, “Geçen sene KLÜ 8. Kariyer Günlerinde, iş dünyasından 90 katılımcının katkısıyla 71 etkinlik düzenlenmişti. KLÜ 9. Kariyer Günleri’nde düzenlenecek etkinliklerle öğrenci ve mezunlarımızın kariyer ile sorularına yanıt bulmaları hedeflenmektedir. KLÜ 9. Kariyer Günleri’nin programı ilerleyen günlerde duyurulacaktır” sözleri sarf edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol