Kırklareli Ulaşım Şehiriçi Kooperatifi Mali Genel kurulunu gerçekleştirdi

Şenol Filiz Başkanlığındaki S.S. Kırklareli Ulaşım Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Mali Genel Kurulunu dün gerçekleştirdi. Saat 14.30’da Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonunda gerçekleşen genel kurulun Divan Başkanlığını, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker üstlendi. 
Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Şeker, özellikle pandemi ile birlikte şoför camiasının büyük sıkıntılar yaşadığını dile getirdi. Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlar, Rusya-Ukrayna savaşı gibi sebeplerden ötürü, akaryakıt zamları başta olmak üzere pek çok ekonomik olumsuzluklarla mücadele ettiklerini vurgulayan Şeker, seslerini duyurmak için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini kaydetti. 
Kırklareli Ulaşım Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Şenol Filiz de, yaptığı konuşmasında sektör olarak çalışmamak gibi bir seçeneklerinin olmadığını, her türlü sıkıntıya rağmen hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti. Filiz, hiçbir üyeden alacaklarının bulunmadığını da kaydederek, daha iyi hizmet verebilmek adına üyelerden mali anlamda bir dizi yetki istedi.
Genel kurul, faaliyet ve mali raporların okunması, yönetim ile denetim kurulunun ibraları ile birlikte son buldu. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol