Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasında Soner Ilık Dönemi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasında 10 Nisan Salı günü yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Kırklareli TSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık oldu. 11 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen Meclis seçimlerinde Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan oldu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası oda meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde kullanılan 855 oydan 459’unu alan Soner Ilık, 12 meslek komitesinden 8’ini kazandı. Rakibi Ertuğrul Ziya Çetintaş da 4 meslek komitesini kazandı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nda 10-11 Nisan günlerinde yapılan görevlendirme seçimlerinde yeni listeler şekillendi. 10 Nisan Salı günü yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde;
Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kanber Üzer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Özbek, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bıyıklı, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akar, Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Güngör Akarca seçildi.
Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan seçildi
11 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen seçimlerde; Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Acar, Meclis Başkan Yardımcısı Halit Sucuoğlu, Meclis Katip Üye Burak Özlek, Meclis Üyesi Fırat Altıntel, Meclis Üyesi Eyyüp Dağdelen, Meclis Üyesi Uğur Arıkök, Meclis Üyesi Şevket Başgelen, Meclis Üyesi Atilla Akın, Meclis Üyesi Günalp Ferit Kaya, Meclis Üyesi Alper Kalender, Meclis Üyesi Mehmet Lütfü Söylemez, Meclis Üyesi Ahmet Eroğlu, Meclis Üyesi Nedim Çaloğlu, Meclis Üyesi Özcan Gümüş, Meclis Üyesi Jülide Başkur, Meclis Üyesi Fedai Saçar, Meclis Üyesi Gürsel Tekdurmaz, Meclis Üyesi Ertuğrul Ziya Çetintaş, Meclis Üyesi Erdoğan Semerci, Meclis Üyesi Mehmet Ecer seçildi.
Kırklareli TSO’nun yeni yönetim kurulu başkanı Soner Ilık’ın özgeçmişi
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın özgeçmişi ise şu şekilde; ‘’1979 yılında Kırklareli’nde doğdum. Kırklareli Endüstri ve Meslek Lisesi Elektrik bölümünü tamamladım.
Ticari hayatım 2002 yılında, çalışmakta olduğum eğitim kurumunu 2 arkadaşımla ortak bir şekilde devralmamla başladı. İlerleyen dönemlerde yapı malzemeleri alanında işlerimi geliştirdim. 2012 yılından itibaren eşim ile kurduğum ES Mimarlık firması ile halen Türkiye ve Balkan ülkelerinde yapı malzemeleri alanında ticari faaliyetlerimi sürdürmekteyim. 2013 yılında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevine seçildim. 2009 Yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kurulan Genç Girişimciler Kurulu (TOBB GGK) bünyesinde yapılandırılan Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu’nun 2. ve 3. Dönem başkanı olarak seçildim ve iki dönemdir TOBB GGK bünyesindeki çalışmalarımı sürdürüyorum.
Yüksek Mimar Ebru Bilgiç Ilık ile evliyim ve Ali ismini verdiğimiz bir oğlumuz var.
TOBB Genç Girişimciler Kurulu Hakkında:
TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu’nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda temel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur.
TOBB GGK’nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı’dır.
Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzerine kurulmuştur. Ülkemizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük etmek kurulun başlıca görevleri arasındadır.’’

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol