Kırklareli Teşkilat Akademisi Eğitim Programı Düzenleniyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Kırklareli Teşkilat Akademisi Eğitim programına tüm teşkilatı davette bulundular.

Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Kırklareli Teşkilat Akademisi Eğitim programına tüm teşkilatı davette bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, düzenlenecek olan Kırklareli Teşkilat Akademisi Eğitim programının 04-05 Aralık 2021 Cumartesi Pazar günleri, Saat 10:00 ile 17:00 arasında Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşeceğini resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdular.
Teşkilat Akademisi, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın eğitim faaliyetleri kapsamında, üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayan eğitim programıdır.
Teşkilat Akademisi’nin esas amacı, motivasyonu, inancı, özgüveni ve aidiyeti yüksek teşkilat mensupları yetiştirmek ve teşkilat mensuplarının yetenek ve kapasitelerini daha da arttırmaktır. Bu kapsamda, AK Parti teşkilatlarının kurumsallaşması ve ortak dil birliğinin güçlendirilmesi; bilgi ve iletişim teknolojilerini yoğunlukla kullanması; kurumsal stratejilere ve karar destek mekanizmalarına katkı vermesi, yönetim ve liderlik yetenekleri geliştirmesidir. Teşkilat Akademisi’nde görev alan eğitimcilerin amacı öncelikle teşkilat mensuplarının aidiyet, özgüven ve motivasyonlarını daha da yükseltmektir. Bir teşkilat eğitimi olan bu programda, aidiyet, özgüven ve motivasyonun yanı sıra teşkilat mensuplarının becerilerinin gelişmesi de hedeflenmektedir.
2021 yılında teşkilat mensuplarımızla yapılan eğitim ihtiyaç analizi sonuçlarına göre 2021 eğitim dönemi şu başlıklar altında belirlendi; 2023 Siyasi Vizyon Belgesi, Teşkilatın El Kitabı-1, Teşkilatın El Kitabı-2, Sessiz Devrimler Çağı: Savunma Sanayi, teknoloji ve ulaştırma, Sessiz Devrimler Çağı: Sosyal politikalar, Sağlık ve Eğitim, AK Değerler, Etkili iletişim, Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Reformcu AK Belediyecilik, AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye, Motivasyon.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada:” AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen Kırklareli Teşkilat Akademisi Eğitim programımıza tüm teşkilatımız davetlidir. Yer: Rektörlük Kültür Merkezi (Otogar Yanı ) Tarih: 4 Aralık -5 Aralık 2021 (C.tesi-Pazar) Saat : 10.00-17.00,” ifadelerine yer verildi.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol