Kırklareli Saadet Partisi il Divan toplantısını Lüleburgaz’da gerçekleştirdi

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı 2022 Ocak İl Divan Toplantısını 23 Ocak Pazar günü Lüleburgaz’da gerçekleştirdi. Buluşmaya; Genel Başkan Yardımcıları Av.Bülent Kaya ile Mustafa İriş de iştirak ettiler…

Kırklareli Saadet Partisi 2022 Ocak İl Divan Toplantısını 23 Ocak Pazar günü Lüleburgaz’da düzenledi. Toplantıya; Genel Başkan Yardımcıları Av.Bülent Kaya, Mustafa İriş ve Genel İdare Kurulu ile Edirne İl Başkanı Av.Sinan Tekin teşrif katılım gösterdiler. Açılış konuşmasının ardından Av.Bülent Kaya, gelen misafirleri selamladıktan sonra sözlerine, yapılan ve yapılacak her icraattan sonra seçimleri vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek başladı.
Kaya; “Böyle yaparak seçimlere yakın bir dönemde sahte bir bahar oluşturup, insanlarımızı anlık etkileyerek seçim kazanma hamlesi yapmak istiyor. Ülkemiz adına bir hamle değil, partisi adına bir hamle ve çıkar içine girmek istiyor. Buna mukabil ülkede her gün gereksiz gündemler oluşturularak, insanlarımızı birbirinden uzaklaştıran bir iç politika izlenmektedir” dedi. Kaya, dış politikada ise; ülkemiz çevresindeki ülkelerin Rusya’nın politik hamleleriyle kuşatıldığını, Suriye, Azerbeycan, Ukrayna’da karmaşanın hakim olduğunu, Nato’nun Yunanistanın bir merkez haline getirilmek istenmesinin ve Kıbrıs’ta çözümsüzlüğün hakim olduğunu dile getirdi.
Genel Başkan Yardımcı Mustafa İriş de gerçekleşen bu buluşmanın ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerine başladı. İriş, Rahmetli Naim Süleymanoğlu veciz örneğini vererek, “O komünizmin getirdiği çok zor şartlarda bile dünya şampiyonu olacağına inanarak çalışıp bunu başarmıştır. Aynen bizim için de zorluklara değil, inandığımız değerlere sığınıp çalışarak ve Allahın yardımının da bizlere geleceğini umut ederek çalışmak ve başarılı olmak gerekiyor” dedi. Emekli öğretmen ve başarılı bir iş adamı olan Mustafa İriş çok çalışarak ve Allaha tevekkül ederek başarıya ulaşılacağını söyledi.Kapanış konuşmasında Kırklareli Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Abdurrezzak, “Hedefimiz, hak nizamı hakim kılmak, adil bir düzen kurmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Herkesin huzur barış ve özgürlük içinde yaşayabileceği, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya düzenini kurmaktır” dedi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol