Kırklareli SMMMO’da görev değişimi

Hafta sonu yapılan Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel Kurulu’nda Başkanlığa aday olan Burhan Üstünkol, 6 yıl aradan sonra yeniden Başkan oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kırklareli SMMMO’nda bayrağı önceki başkan Faruk Azabaoğlu’ndan aldı. Faruk Azabaoğlu’na Atatürk portresi hediye ederek görev devralan Burhan Üstünkol, “Ben özellikle Faruk Başkanın nezrinde burada görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hizmetlerinden dolayı sağ olsunlar var olsunlar. Bizim daha önce teslim ettiğimiz görevleri onlar hakkıyla devam ettirdiler. Bu dönemde kısmet tekrar bizeymiş. Bizde bundan sonra camiamız için mesleğimiz için ne gerekiyorsa yerine getirmeye çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ardından Üstünkol, Atatürk Portresini Faruk Azabaoğlu’na hediye etti. Üstünkol daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Burhan Üstünkol, 2000-2016 yılları arasında 16 yıl Kırklareli SMMMO yönetim kurulu başkanlığını yaptı. 2015 yılında Bağımsız Denetçi yetki belgesini aldı. 2016 yılında Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)’ta Sürekli Eğitim Kurulu’na seçildi. 2016-2019 yılları arasında 3 yıl Ankara’da bu görevi yürüttü. 2019 yılında seçildiği TÜRMOB Etik Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini halen sürdürüyor. 2019 yılında Kırklareli Mali Müşavirler Odasının Onursal Başkanlığına seçildi. Hafta sonu yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol