Kırklareli Protokolü erken bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla, bayrama sayılı günler kala erken kutlama gerçekleştirdi. 17 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da
Kırklareli Valisi Osman Bilgin önderliğinde Kırklareli protokolü bayramlaşma programında buluştu. Önadım Medya Grubunun da tam kadro katıldı.

Kırklareli Valiliği’nce düzenlenen Bayramlaşma Programı 17 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin bayramlaşma programına katılan herkes ile tek tek bayramlaşarak, iyi bayramlar diledi. İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde gerçekleşen Bayramlaşma Programına , Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldılar.
“Bayramınız
mübarek olsun
Gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Kırklareli Valisi Osman Bilgin katılım gösteren herkesi selamladı. Vali Bilgin herkesin bayramını kutladığını dile getirerek “Çok kıymetli garnizon komutanım ve belediye başkanım ve kıymetli hazirun, çok kıymetli Kırklarelili hemşerilerim, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Özellikle basın mensuplarını da, çünkü onlar basın emekçileri olarak her gün bizim kahrımızı çekiyorlar. Onları da ayrıca saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Kurban Bayramımız yaklaşmakta malumunuz, özellikle Kurban Bayramı’nda, bayramın içeriğinden kaynaklı olarak insanlar aileleri ile hasbihal ediyorlar, daha sık sık gelme durumu oluyor. Ayrıca bayramlaşmada, memurlarımız da kamu görevlilerimizle de bayramlaşmayı bayramın birinci veya ikinci günü yaptığımız için maalesef aileleri ile bayramlaşma fırsatı olmuyor. Biz bu vesile ile bu yıl bayram öncesi böyle bir program düzenlemeyi uygun gördük, inşallah siz de memnun olmuşsunuzdur. Memnun olduğunuzu düşünüyorum. Bu vesile ile ben, yaklaşan Kurban Bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyorum ve aileleriniz ile eşleriniz ile çocuklarınızla anne ve babalarınızla birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı bir bayram diliyorum. Aynı zamanda ülkemizde son dönemde hepimizin malum olduğu üzere ülkemize karşı, aslında savaşlar silahla olur gibi görünüyor ama, ekonomik manada çok büyük bir savaş veriliyor. Bu savaş içerisinde de vatandaşlarımızın yani sizlerin duyarlılığı nedeniyle hepinize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu mücadeleyi birlikte veriyoruz. İnşallah ülkemiz olarak, her zaman olduğu gibi böyle saldırılar karşısında dimdik ayaktayız. Hep birlikte bu verilen mücadelenin sonucunda kazanan Aziz Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olacak. Çünkü biz Türk Milleti olarak, özellikle Kurtuluş Savaşı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve öncesinde Osmanlı İmparatorluğu ve Selçuklu Döneminde hiçbir zaman bu millet esir olarak alınmamıştır. Dünya’da esir alınamayan iki millet vardır. Biri İngilizlerdir biri de Türklerdir.
O nedenle biz hakikaten Dünya’da hem dinin yayılışında hem vatan ve millet sevgisinde hem de Dünya’daki mazlum milletlere hizmette çok büyük bir efor sarf etmiş bir milletin çocukları ve torunlarıyız. Bununla da gurur duyuyoruz. Ben bu vesile ile aynı zamanda 17 Ağustos olması münasebetiyle de bizim geçmişte yaşadığımız ve deprem faciası nedeni ile canlarını kaybeden bütün yurttaşlarımızı saygı sevgi ve minnetle anıyorum. Bayramda vatan nöbeti tutacak olan askerlerimize, polislerimize, bütün kamu görevlilerimize yine aynı şekilde şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleşen Bayramlaşma Programının ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve beraberindekiler, Çocuk Yuvası - Kız Yetiştirme Yurdu, Huzurevi sakinlerini, İl Jandarma Komutanlığını, Hızırbey Camisi, Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek bayramlaştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol