Kırklareli Okuyor Kampanyasıyla kitap okuma oranınında artış oldu

Kırklareli Okuyor kampanyasının sekreterya,yarışma kriterlerinin belirlenmesi,değerlendirilmesi iş ve işlemleri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır. Değerlendirme komisyonları tarafından yarışma öncesinden kriterler açıklanmıştır.

Bu kampanya ile amaçladığımız, halkımızın kitap okumaya ilgi göstermesiyle ilimiz genelinde kitap okuma oranını arttırmamızdır. Kampanyaya halkımız tarafından yüksek oranda katılım sağlanması ve yarışma sonuçları hakkında yapmış olduğunuz yorumlar kampanyanın amacına ulaştığının bir göstergesidir.
Yarışma kriterimiz olan 16000 sayfa kitap okuma kriteri sadece il genelinde değil ülke genelinde dahi rekor bir derece sayılabileceğinden 15668 sayfa kitap okuyan kızımız rekor seviyesinde kitap okuyarak kampanyanın amacına ulaşmasına vesile olmuştur.Valimiz Sayın Osman BİLGİN, kızımızı bizzat telefonla arayarak tebrik etmiştir.Kendisi altınla ödüllendirilecektir. Kampanyaya ilgi gösteren benzer durumdaki vatandaşlarımız için, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yeniden değerlendirme yapılacaktır. Ayrıca sosyal medyada kızımızla ilgili konuyu gündeme getirerek haberdar olmamıza vesile olan vatandaşlarımıza ve düzenlediğimiz 'KırklareliOkuyor' kampanyasına göstermiş olduğu ilgiden dolayı Tüm halkımıza teşekkür ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol