Kırklareli Müzisyenler Derneği törenle açıldı

Kurucu Başkanlığını, ilimizin önde gelen yerel sanatçılarından Gökhan Dönmezer’in üstlendiği Kırklareli Müzisyenler Derneği’nin resmi açılış töreni 13 Ocak Pazar günü gerçekleştirildi.
İlimiz Coştur İş Merkezinde bulunan dernek faaliyet bürosunun açılışına, Kırklarelili ünlü Halk Müziği sanatçısı Faruk Yılmaz ve İl Mahalli İdareler Müdürü, İLESAM İl temsilcisi Alaeddin İkican da iştirak etti. Saat 19.00’da düzenlenen açılıştan önce bir konuşma yapan sanatçı Faruk Yılmaz; “Doğduğum topraklar olan Kırklareli’nde, genç ve başarılı kardeşlerimiz tarafından, müzisyenler adına kurulan böylesine önemli bir derneğin açılması bizleri çok memnun etti. Müzik kültürümüzü, Balkan müziğimizi gelecek kuşaklara aktarmak adına ellerinden geleni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Açılışın ardından, güne özel olarak “Bi’dahaa Cafe & Lounge” mekanında çekilişli bir konser gerçekleştirildi. “Arabesk proje” isimli konserde, Dönmezer ve arkadaşları, ünlü arabesk şarkılarını rock versiyonu ile sentezleyerek, güzel bir geceye imza attılar.
26 üyesi ile yola çıkan Kırklareli Müzisyenler Derneği’nin yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Yönetim Kurulu Başkanı; Gökhan Dönmezer, Başkan Yardımcısı; Bora Kılıç, Genel Sekreter; Tayfun Şen, Sayman; Melih Soysal, Üye; Cem Erarslan.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol