Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş ilk resmi nikahı kıydı

Müftülere nikâh kıyma yetkisinin verilmesinin ardından 18 Nisan  Çarşamba günü Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş ilk resmi nikahı kıydı. 

18 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da Sungurbey Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş ilk resmi nikahını kıydı. Yasemin Gündüz ve Ayhan Kökten çifti için düzenlenen nikah töreninde Müftü Demirtaş, "Evet" yanıtı aldığı çifte evlilik defterini imzalattı. Ardından Demirtaş, gelin Yasemin Gündüz’e evlilik cüzdanını takdim etti. Daha sonra Hüseyin Demirtaş geline fincan takımı, damada ise aile kavramını anlatan kitaplar hediye etti. Müftü Hüseyin Demirtaş çifte iyi günde kötü günde mutlu olmala-
rını dile getirerek; “Sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek ve yardımcı olmalısınız. Aranızdaki bu dayanışma çocuklarınızın da mutluluklarının temeli olacaktır” şeklinde konuştu. Demirtaş, resmi nikahın dini temsil eden müftülükte kıyılmasından son derece mutlu olduklarını söyledi. Konuşmanın ardından dualar edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol