Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Bir Fikrim Var Proje Yarışmasıyla İlgili İşbirliği Protokolü İmzaladı

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü beraberinde Tekirdağ ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Trakya Kalkınma Ajansı’yla “Bir Fikrim Var Proje Yarışmasıyla İlgili İşbirliği” Protokolü imzaladı. Protokol; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit Akın, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı. Proje öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını kullanarak; girişimcilik, yaratıcı zekâ, bilimsel düşünme, rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yöneltilmesi ve teşvik edilmesini amaçlanıyor.

u Protokol ile birlikte Trakya Kalkınma Ajansı ile Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde ortaöğretim okul ve kurumlarındaki öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını kullanarak; girişimcilik, yaratıcı zekâ, bilimsel düşünme, rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yöneltilmesi ve teşvik edilmesi amaçlanıyor.
Proje Kırklareli ilinde faaliyetlerini sürdüren tüm ortaöğretim kurumlarına yönelik planlandı
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Geçen yıl ilimizde, Mesleki ve Teknik Eğitim veren resmi ve özel okul/kurumlara devam eden öğrenciler arasında başlatılan “Bir Fikrim Var Proje Yarışması”, bu yıl itibarıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Kırklareli ilinde faaliyetlerini sürdüren tüm ortaöğretim okul/kurumlarda uygulanan programlarda öğrenim gören öğrencilere yönelik planlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol